Jak zmienic klub

Godric212 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.02.2012, 19:32    Pytanie
Witam,
kończę drugi sezon Legią i chciałbym zmienic otoczenie. Można jakos zgłosic swoja kandydaturę do wybranego klubu, a nie tylko do tych dostępnych z Biura pracy?

patryk_augustow Młody aktywista

0
28.02.2012 19:40    #1
Możesz ubiegać się o posadę w klubie, gdzie zwolniono trenera. Innych opcji nie ma. Posady -> Stabilność -> Tutaj wybierasz sobie sortowanie i łatwo znajdziesz wszystkie wolne etaty.

Dużo zależy od tego, co ugrałeś przez te 2 sezony. Może być tak, że twoje podania zostaną odrzucone.
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

Oskwar.89 Partyzant

0
28.02.2012 19:41    #2
Ofertę możesz składać jeśli jest wolne miejsce, albo popatrzeć na status danego trenera, jeśli jest niepewny to klikasz na dany klub i wyrażasz zainteresowanie. Wtedy jest szansa, że jak gość wyleci to zaoferują pracę tobie. Oczywiście jak pracujesz w Legii to nie licz na oferty z klubów światowej klasy :)

Godric212 Partyzant

0
28.02.2012 19:50    #3
Głównie to marzy mi się praca w Monaco, powrót do Ligue 1 i potem walka o Europejskie puchary by znów przywrócić tą drużynę na szczyt. W końcu finał LM z 2004 roku coś mówi. W każdym bądź razie wielkie dzięki chłopaki! :)

Amikowiec Młody aktywista

0
28.02.2012 20:25    #4
A właśnie apropos Monaco, bo tam ruski koleś z $$$ przyszedł jakoś pod koniec zeszłego roku i moje pytanie jest takie, czy ten potentat będzie uwzględniony we wiosennej łatce i Monaco będzie mieć więcej sałaty, bo jeśli tak, to chętnie bym sobie poprowadził wtedy ich. :)

Valdi91 Młody aktywista

0
28.02.2012 21:10    #5
Możesz oczywiście zrobić tak, jak polecił kolega Oskwar .89, jednak zgłaszanie zainteresowania pracy w klubach ze statusem managera 'niepewny' (szczególnie, jeśli jest to klub lepszy od Twojego) często powoduje wyśmianie Cię przez zarząd owe klubu, i automatyczny kredyt zaufania dla ich obecnego managera. Dlatego nawet, jeśli upatrzyłeś Monaco, i nawet, jeśli ich manager ma status 'niepewny', to podejrzewam, iż nawet, gdybyś w Polsce wygrał wszystko oni Cię po prostu wyśmieją. Co innego, kiedy robisz taką akcję na słabszy klub, wtedy częściej się udaje. Ja na swoim przykładzie mogę Ci poradzić - grałem Tottenham'em, całkiem nieźle mi szło, a mimo to o posadach w takich klubach jak Arsenal, Chelsea czy Manchester mogłem tylko pomarzyć, mimo, że ich kluby od dawna tonęły w kryzysie. Zwalniali kolejnych trenerów, brali jakichś tych, którym nie szło w innych ligach, ale o Tobie nie chcieli słyszeć. A np. z Tottenham'u do Leeds nie miałem żadnych problemów, przyjęli mnie z otwartymi ramionami. To samo potem z Leeds do Evertonu (któremu szło tak dobrze, że aż spadł z ligi). Po powrocie Evertonem do Premier League i zajęcie tam 5 miejsca dostałem propozycję od Liverpool'u, ale wtedy ja miałem gdzieś odchodzić do klubu, który wielokrotnie odrzucał moje podania, i na dodatek miał gorsze wyniki ode mnie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution