Fierro potrzebuje 730 dni na uzyskanie obywatelstwa Hiszpanii. Wymagana liczba upłynęła gdzieś w lipcu przed sezonem 2014/2015. Status zmienił się na "czeka na dokumenty" - as always. Problem w tym, że aktualnie upłynęło mu 799 dni i dalej statu się nie zmienił, co za tym idzie Fierro blokuje mi jedno miejsce dla piłkarza spoza EU, przez co nie mogłem zgłosić do rozgrywek kupionego w lipcu argentyńskiego lewego obrońcy. Sprawa jest o tyle dziwniejsza, że podczas rozgrywania presezonu dostałem crasha, i sejwa miałem sprzed dwóch meczów. Zanim pojawił się crash Fierro zdążył uzyskać obywatelstwo i mogłem sobie normalnie zarejestrować cały skład, po wczytaniu gry - tak jak już wspominałem - jest 799 dni i o "dokumentach" nikt nic nie wie. To jest jakaś losowy czas, po którym przydzielają te papiery ? Przez całe to zamieszanie muszę grać z jednym, właściwie rezerwowym OL, plus jak wiadomo niezadowolony z niezgłoszenia do rozgrywek piłkarz, a to akurat jest 5 gwiazdkowy kot i nie chcę go stracić. Więc, to jakiś bug, że nie dostał jeszcze obywatelstwa, czy mam sobie czekać ? Aktualnie mam październik, chciałbym żeby do stycznia się to rozwiązało żebym mógł zgłosić tego nieszczęsnego OL.
FM 12 z ostatnim patchem (12.0.4 ?), kompletnie żadnych dodatków, żadnych zmian w bazie itp.
FM 12 z ostatnim patchem (12.0.4 ?), kompletnie żadnych dodatków, żadnych zmian w bazie itp.
Najnowsze posty