Opieka a trening zagrania.

Valdi91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.03.2012, 02:13    Pytanie
Witam serdecznie.

Jak zauważyłem w FM12 nie da się jednocześnie powierzyć młodego grajka opiece starszemu koledze i w tym samym czasie uczyć go nowego zagrania. Dzieje się tak, kiedy wpierw poprosimy o opiekę, a następnie chcąc nauczyć młokosa zagrań pasujących do naszego stylu gry - nie możemy. Jest jednak pewien wałek - wpierw każemy mu trenować określone zagranie, a następnie rozmawiamy z potencjalnym mentorem na temat opieki. Tylko że... nie wiem, czy to mój niefart, czy bug, czy też tak po prostu jest... Nigdy nie zdarzyło mi się, indywidualny trening zagrań młodzika przyniósł efekt, kiedy ten znajduje się pod opieką. Czasem mam wrażenie, że po prostu nie da się dobrać grajkowi lepszego mentora, młokos wykazuje spory potencjał a mimo to nie potrafi nauczyć się najprostszych zagrań. Mówię, m.in. o Romelu Lukaku, dla którego moim zdaniem nie ma lepszego mentora nad Didiera Drogbę. Z kolei inni juniorzy nie będący pod opieką, grzecznie uczą się poleconym ich przeze mnie bądź któregoś z członków sztabu trenerskiego zagrań, i nie mają z nimi najmniejszych problemów. Ktoś może spotkał się z tym i może coś poradzić? Może to po prostu pech, a może dla młodego kopacza współpraca z kolegą z drużyny plus trening indywidualny to dla niego zbyt wiele?

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.03.2012 07:29    #1
Z tego co wiem, to młody piłkarz przejmuje ulubione zagrania od swojego mentora. Może właśnie to jest powodem sytuacji, że nie można jednocześnie uczyć się od mentora i jakiegoś konkretnego zagrania dodatkowo.

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution