rzuty rożne - problem!

Lektor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.03.2012, 08:12    Pytanie
Witam Was.
Dopiero niedawno zacząłem grać w menagera, mam wersję 2012. Kiedyś grałem jeszcze w CM, ale to było dawno i nie prawda ;) .. Mam taki problem.

1.) Otóż wykonawców rożnych wybrali za mnie asystenci, ale po pewnym czasie chciałem owych wykonawców zmienić. Więc usunąłem tych co tam byli i było tam napisane - przeciągnij zawodnika w puste pole. No więc zaznaczyłem mojego wybranka - przeciągam - i nic się nie dzieje! Próbowałem szukać, ale wszędzie jest napisane, żeby po prostu przeciągnąć - mi to nie działa - może wiecie dlaczego?

To na razie tyle. Bo wolę sam do tego dojść, dlaczego mój zespół z 1. ligi polskiej po wygraniu na stadionie silnego przeciwnika 5:0, dwa razy potem przegrał ze słabeuszami.

pozdrawiam serdecznie

heaieono Partyzant

0
06.03.2012 11:59    #1
Tez tak czasem mam, po prostu wez innego zawodnika i przenies (slabszego w roznych) a potem na 2 miejsce dobrego i zamien pozycjami. Mam nadzieje, ze zrozumiales; d

Lektor Partyzant

0
06.03.2012 12:12    #2
próbowałem przenieść też innego i dużo to nie pomogło :( To jakiś potworny bug, w czasie meczu też nie mogę zmienić i odbija mi się to na wyniku.

Lektor Partyzant

0
06.03.2012 12:16    #3
zresztą jeśli chodzi o stałe fragmenty to też nie mogę zmienić. Ściągnąłem teraz patch 12.0.4 - może on pomoże ?

leo21 Młody aktywista

0
06.03.2012 12:28    #4
Zainstaluj 12.1.0 on na pewno pomoże ;)

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution