brak druzyny rezerw i juniorow

cubsonart Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.03.2012, 10:15    Pytanie
witam,
pisalem o tym niedawno przechodzac do lecha poznan a potem do adanasporu, teraz przeszlem z adanasporu do paoku saloniki, i nadal mam ten sam problem..

nie ma druzyny rezerw ani druzyny juniorow ! wszystkich graczy mam w pierwszym skladzie.. klikajac na klub normalnie powinna byc na gorze strzalka do wyboru miedzy 'pierwszy sklad' 'druzyna rezerw' i 'druzyna juniorow'

mam tylko pierwszy sklad i nie ma innych opcji ! mam sezon 16/17 ..

co moge na to poradzic.

adanaspor objalem w polowie sezonu, ok dogralem do konca, potem rozegralem kolejny pelny sezon i nic, przechodze do paoku saloniki i dalej to samo..

co z tym zrobic ? nie chce miec 45-50 graczy w pierwszym skladzie..

loswariatos Młody aktywista

0
08.03.2012 12:02    #1
Może problemem jest skórka? Próbowałeś ją przeładować albo zmienić na inną?
meglio fascista che frocio

cubsonart Partyzant

0
08.03.2012 14:10    #2
od zawsze mam domyslna fm-a, nigdy nie bawilem sie skorkami..

nie tylko moja druzyna tak ma, inne zespoly z grecji maja tak samo..

wloskie, niemieckie, francuskie zespoly nie maja tego problemu.. w anglii jest tak samo jak u mnie..

elnino Partyzant

0
08.03.2012 14:31    #3
miałem ten sam problem kiedy dodałem sobie ligę włoską za pomocą 'dodaj/usuń' a dokładnie w Juventusie więc myślę, że zależy to właśnie od tego. Chociaż może po sezonie pojawia się możliwość dodania młodzieżówek... ale sam nie wiem.

cubsonart Partyzant

0
08.03.2012 19:15    #4
no wlasnie nic takiego sie nie pojawilo kiedy rozpoczelem kolejny sezon w adana...

nie pojawialo ci sie zaproszenie do ligi rezerw albo juniorow ??

ludzie odezwijcie sie, toz wiele ludzi pewnie dodaje lige a potem tam gra i nikt tak nie mial ?? co z tym zrobic ??

leo21 Młody aktywista

0
08.03.2012 19:24    #5
A próbowałeś odznaczyć filtry ? Tzn. może masz zaznaczone tylko Pierwszy Sklad i to dlatego.

cubsonart Partyzant

0
08.03.2012 19:39    #6
screeny : http://cubso(...)zaua.jpg

http://cubso(...)zpnp.jpg

chodzi o te strzalki ktorych nie ma, w filtrach tez nie mam innych druzyn.. napisalem to w pierwszym poscie

cubsonart Partyzant

0
10.03.2012 14:05    #7
ludzie poradzcie cos !!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.