Malaga budżet transferowy - biedny szej

Batys188 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2012, 15:26    Pytanie
Witam, prowadzę Malagę.Skończyłem pierwszy sezon na 3 miejscu tuż za Realem i Barcą.Dokonałem wielu transferów,cały mój budżet poszedł na transfery,zakończyłem sezon z finansami na 4 mln euro ujemnie.Gdy czytałem niesktóre posty innych użytkowników to widziałem ze po sezonie zarząd daje tak z 40 mln na transfery.Więc czekałem z tą nadzieją ze i u mnie tak będzie,szczególnie ze zająłem wysokie 3 miejsce.Aż tu nagle przychodzi początek sezonu a wraz z nim oczekiwania na nowy sezon,w którym UWAGA zarząd daje mi marne 600 tys euro na transfery z oczekiwaniami o grę w LM...I stan konta UWAGA taki sam jak po sezonie czyli 4 mln euro na minusie , mimo że dostałem 22 mln za prawa do transmisji których nawet nie widać w budżecie...No poprostu śmiech na sali...Czy u was też się ktoś spotkał z takim czyms po 1 sezonie w Maladze ?

repus Młody aktywista

0
10.03.2012 16:04    #1
Zobacz czy klub nie ma długów, jak ma to jedynie można wygrywać a po paru sezonach będzie lepiej.
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Batys188 Partyzant

0
10.03.2012 16:42    #2
Nie mam żadnych długów.No tak ale to jest trochę chore bo w realu szejk daje kasę a tu skąpy.

Akontipus Partyzant

0
10.03.2012 17:37    #3
Haha ja jakiś czas temu założyłem wątek nawet chyba o takim samym tytule. W skrócie; szejk nie jest biedny a skąpy i oczekuje dobrych wyników. Rozgrywam 6 sezon Malaga, nigdy mi nie dawał zbyt dużo kasy, ale np podarował 35 mln klubowi gdy balans był kiepściutki. Kilka razy sypnął jakieś grosze i i raz chyba 14 i 15 mln. Ja kupuje okazyjnie grajków i sprzedaje. Wyniki były rożne. Dwa razy drugi, raz trzeci i dwa razy szósty, co bolało najbardziej. Jesli chodzi o prawa z TV co mecz na bieżąco dostajesz pieniądze a nie tak jak za transmisje z LM na koniec rozgrywek. Kontynuuj skrobanie pięt wielkiej dwójki i szejk sypnie kasą. U mnie już dwa razy rozbudowali obiekty treningowe i w planach jest zakup stadionu. W końcu bo mieści on tylko 29 tys ludzi a mam co mecz komplety. PZDR

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.03.2012 o godz. 17:38

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.