Gwarancja na FM-a

Artur2350 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.07.2006, 06:46    Pytanie
Siemkia wszystkim. Wiem ze plyta FM jest objeta dozywotnia gwarancja.I teraz tak: jezeli plyta zniszczy sie np. w napedzie CD-rom to dadza mi nowa plyta alej jakby plyta zniszczyla sie metoda fizyczna czyli np. bym ja przelamal na 2 polowy to czy dali by mi nowa plyta czy tego juz gawrancja nie obejmuje ??

Dezerter Partyzant

Grupa: Ekspert
0
12.07.2006 07:23    #1
http://www.gram.(...)asp?id=2

"Nie ma znaczenia, w jaki sposób nośnik uległ uszkodzeniu lub zniszczeniu (zarysowanie przez czytnik, pęknięcie, złamanie, pogryzienie przez psa, etc) - wymienimy każdy nośnik na nowy"

ktos z daleka Proletariat

0
12.07.2006 09:54    #2
widzisz masz efekt trzeba bylo wziac pirata piraty sie nie psuja

ktos z daleka Proletariat

0
12.07.2006 09:55    #3
dezerter nie wymienia ci plyki jak ci ja pies pogryzie ty chyba snisz ta w polsce hahaha ty chyba na glowe upadles nie dadza ci nowej

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
12.07.2006 10:20    #4
Nie wiem jak to możliwe, że Twój umysł nadal tkwi w epoce polskiego komunizmu? Przecież (patrząc na Twój sposób rozumowania, oraz sposób w jaki używasz języka polskiego) nawet w tym okresie nie żyłeś (a jeśli tak - no cóż...).

No, ale popatrz - mamy kapitalizm! I demokrację! (co prawda w niezbyt doskonałej formie, ale zawsze) Zauważyłeś? A to za sobą ciągnie jakieś skutki, wnioski, nieprawdaż?

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

0
12.07.2006 11:44    #5
rapechuck, mam wątpliwości czy on wie co to komunizm, demokracja... ;)
myspace.com/marneszanse

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
0
12.07.2006 11:54    #6
Hmm.. mówiąc o psie to czy jak płyta zginie i nie będzie możliwośći wysłania im znizczonego nosnika, to czy oni wtedy przysylaja???
( mozna w ten sposob oszukac ze sie zgubila, a tym samym sposobem miec dwa niezniszczone nosniki )

Dezerter Partyzant

0
12.07.2006 14:13    #7
http://www.gram.(...)asp?id=2

"[...] Otrzymasz wtedy informację gdzie należy wysłać zniszczone płyty (nośniki) z grą oraz kiedy otrzymasz nowe."

Obserwator, CD Projekt to poważna firma i nie da się nabrać na takie dziecinne zagrywki ;)
@ktos z daleka, trolu jeden, witaj wśród klientów Neostrady TP :/

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
12.07.2006 19:58    #8
@M8, hmm... Po pierwsze - nie mam pojęcia jak Twój późniejszy post znalazł się na początku... Po drugie - dam już sobie spokój z aluzjami do wieku, być może spałeś na lekcjach historii... Po trzecie - teraz o budowie stadionów dzięki tej komunie, której w Polsce nie było - wyobraź sobie, że Polska nie zostaje objęta wpływami ZSRR, dostajemy kasę z planu Marshalla, gospodarka rozwija się naturalnie. Jak myślisz? Nie ma komuny (dzięki, której mamy te wszystkie WSPANIAŁE stadiony), więc nie byłoby też stadionów? Czy może jednak jakoś te stadiony by powstały? Jak nie przymierzając w Wielkiej Brytanii, Francji czy Hiszpanii?

PS. Nie głosowałem na PIS i nie zamierzam. Kiedykolwiek. Społeczeństwo jednak musi dorosnąć do demokracji. Kiedyś. I takie okresy jak teraz są też potrzebne, właśnie po to, aby jednostka stiwerdziła jednak, że coś od niej zależy. A właściwie, żeby zrozumiała, że TYLKO od niej zależy los tego kraju...

Pozdrawiam... I proszę, używajcie częściej swojego rozumu...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.