Jak przygotować zesół(real) do sezonu

Kaka2012 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.03.2012, 20:33    Pytanie
Chodzi mi o to jak rotować skład(czyli ile zawodnicy maja grać w sparingach),ile meczów sparingowych,co jaki czas mecze sparingowe.

Zależy mi bo gram 3 sezon Realem i chce zdobyć wszystko( 1 sezon tylko puchar Hiszpanii natomiast w 2 sezonie SPH i Liga)

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
24.03.2012 21:00    #1
Sparingi z dwudniowymi przerwami, od 8 do 12 spotkań. Pierwsze dwa mecze - dwie jedenastki po 45 min, potem w kolejnych zdejmuje sukcesywnie zawodników, którym kondycja spada poniżej 75%, przedostatni lub ostatni sparing podstawowa jedenastka maksymalnie długo na boisku - kondycja poniżej 70%. Obciążenie przygotowaniami do meczu maksymalne, obszar uwagi - zgranie zespołu. Ostatni sparing - najpóźniej 5 dni przed pierwszym meczem o punkty.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.03.2012 21:08    #2
Nie wiem jak Kola, ale ja sądzę, że nie powinno się dzielić zespołu na dwie jedenastki stałe. Tj. pierwsza, podstawowa, no i druga rezerwowa, czyli dublerzy i młode talenty. Tutaj lepiej stosować też rotację, tak aby wszyscy byli zgrani, bo potem kontuzje mogą zachwiać wszystko.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Kaka2012 Partyzant

0
24.03.2012 21:30    #3
ok dzięki

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
25.03.2012 13:09    #4
Jacko, nigdzie nie napisałem, że to mają być stałe jedenastki :) Też uważam rotację za coś niezbędnego do odnoszenia sukcesów.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.