Problem z zawodnikami

Haay Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.03.2012, 13:31    Pytanie
Witam.
Mam dosyc duzy problem z moimi zawodnikami. Gdyz zaczalem nowy sezon LeMans i juz odnioslem troche sukcesow min. Faza grupowa LE(poprzez puchar francji), w pierwszy sezonie awans do ligue 1 oraz w ostatnim sezonie 7 miejsce w lidze.
Mam kilku niepotrzebnych zawodnikow ktorym dosyc srogo place. Jeden nawet zadal placy 21,5k euro/tyg. i zdecydowalem ze jednak lepiej bedzie jak go zwolnie na zasadzie wolnego transferu. Jednak jest to dosyc kosztowne bo wyplacilem mu az 1,1kk.
Takich zawodnik jest jeszcze kilku ktorym place w granicach 12-18k a nie sa mi wcale potrzebni.

Macie moze jakis sposob na pozbycie sie ich z klubu?? Albo moze inaczej. Jaki wy macie sposob na takich niepotrzebnych grajkow a dosyc znacznie zmniejszaja wam mozliwosci rozwoju poprzez wyplacanie im takich pieniedzy za nic.

Pozdrawiam.

P.S Zapomnialem dodac ze juz chyba od miesiaca staram sie ich pozyc poprzez proponowanie innym klubom. Ale wszyscy narzekaja ze zadaja sobie za duze pensje albo cena wywolawcza jest za wysoka (gdzie z wartosci 1,7kk schodze do 250k tylko zeby sie ich pozbyc)

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.03.2012, 13:33

Piotek Partyzant

0
27.03.2012 14:47    #1
Zejdź nawet do zera, byle nie rozwiązywać lub zrywać kontraktów. Najwyżej pójdą za darmo, ale nie zapłacić honorariów.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 27.03.2012 o godz. 14:47

Haay Partyzant

0
27.03.2012 18:11    #2
Ok sprobuje nawet do zera.
Ale jest jeszcze drugi problem czyli ich pensji. I kluby nie chca im tyle placic. To w tym momencie lepiej jest ich oddac i placic im chociaz czesc pensji jak np sie jednego pozbylem co mu placilem 11k a teraz do konca kontraktu place 3,7k??

romuś Partyzant

0
28.03.2012 21:26    #3
ja w takiej sytuacji zastanawiam sie cyz owy zawodnik mi sie przyda
w Atlethico mialem podobna sytuacje na poczatku , pierwszy sezon wiekszosc pgrala w 2 juz jaks ich sie sprzedalo( za te same umiejetnosci a kntrakty na poziomie 50% poprzednich zawodnikow) i moja sytuacja finansowa znacznie sie poprawila, czesto warto sprobowac tez porozmawiac z zawodnikiem o rozwiazaniu kontraktu czasem sie udaje, a nie raz nawet nie chcą odszkodowania:)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.