OD pewnego czasu przygotowuje się do rozpoczęcia kolejnej, pełnej w sukcesy kariery, na razie brak czasu, ale nim to jednak nastąpi... mam do Was pytanie. Konkretnie do osób, które rozegrały już kilka sezonów na jednym z najnowszych patchów, co najmniej tym po zimowym okienku i ewentualnie jakie zmiany on z sobą niesie? Zauważyliście duże zmiany w potencjale i tempie rozwoju poszczególnych graczy? Został ktoś może znacznie osłabiony? Jeśli miałby ktoś odpowiednią listę byłbym zobowiązany.
Odkryliście może jakieś talenty, które na poprzednich łatkach takim blaskiem nie świeciły? Mile widziane screeny. Myślę, że ten temat to dobre miejsce do dzielenia się opiniami na temat talentów i wszystkiego co wokół tego.
Wiem, że Wolski ma teraz PA -9, przekłada się to na jego rozwój i późniejsze umiejętności?
Odkryliście może jakieś talenty, które na poprzednich łatkach takim blaskiem nie świeciły? Mile widziane screeny. Myślę, że ten temat to dobre miejsce do dzielenia się opiniami na temat talentów i wszystkiego co wokół tego.
Wiem, że Wolski ma teraz PA -9, przekłada się to na jego rozwój i późniejsze umiejętności?
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.03.2012, 16:53
Najnowsze posty