bogaci i biedni.....

kali22 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.07.2006, 06:43    Pytanie
mam pytanko.wczoraj z ciekawosci kilka razy wczytalem lige wloska i sprawdzalem jaki beda zmany w druzynach za kazdym razem.o dziwo sa b.duze roznice w budzetach!!!(przynajmniej u mnie)za pierwszym razem juve mialo 84 ml zl na transf za 2 - 48 ml a za 3 126 ml!!!!i tak podobnie tez bylo z innymi klubami!!! czy to jest zalezne od czegos?!czy to przypadek losowy?bug?

kali22 Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
14.07.2006 06:59    #1
domyslam sie.sprawdzilem ta lige z ciekawosci:)

daniel k-ce Proletariat

0
14.07.2006 07:04    #2
wg mnie taka sytuacja jest losowa. w lidze niemieckiej sa najwieksze "skoki" finansowe. rostock albo bochum raz budzet maja np. 2mln zl nastepnym razem 11 mln. a tak na marginesie w bochum jest swietny napastnik tylko bardzo ciezko go kupic. Tommy Benchmann.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
17.07.2006 11:06    #3
Jesli finanse w edytorze sa ustawione na losowe, to moga sie roznic przy zaladowaniu gry.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution