Horrendalne premie za lojalność

Pan Kacper Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.04.2012, 18:14    Pytanie
Gram trzeci sezon Athletic Bilbao. Mniej więcej od września 2013 r. (a jestem obecnie w styczniu 2014) naliczają się ogromne kwoty premii za lojalność, średnio po 6-7 mln miesięcznie, podczas gdy w calym ubiegłym sezonie to było 4 mln. Przed sezonem podpisałem 3 pięcioletnie kontrakty, w których suma premii za lojalność wynosiła 3,5 mln. Więc skąd się bierze 6 mln miesięcznie? Jak tak dalej pójdzie to zejdę ze stanem konta poniżej zera... Ma ktoś pomysł skąd bierze się taka suma?

czterypięćjeden Partyzant

0
06.04.2012 19:14    #1
gdzieś na forum czytałem, że te premie podpisywane przy kontrakcie wypłacane są potem w miesięcznych ratach w czasie jego trwania a jeśli zawodnik odchodzi to wypłaca mu się resztę kasy, która by się należała gdyby został (jak dla mnie bezsens, albo czegoś nie zrozumiałem). Konkludując: może Ci się to teraz nawarstwiło kiedy podpisałeś nowe kontrakty - na zasadzie "ziarnko do ziarnka..."

Pan Kacper Partyzant

0
06.04.2012 19:42    #2
Niemożliwe, przed sezonem podpisywałem tylko mało znaczące kontrakty. Gdy grałem Borussią miałem wydawałem na płace 90 mln, a w rekordowym sezonie wypłaciłem 15 mln premii za lojalność. Tymczasem tu wydaję na płace 35 mln, a w połowie sezonu premie to już 28 mln. A w całym zeszłym premie wyniosły 4 mln... Także to musi być jakiś błąd... Tak w ogóle, to czy klub może zbankrutować?

NiiQ Partyzant

0
07.04.2012 15:44    #3
Niestety może i mogą Cię nawet wyrzucić z klubu za długi albo przyjdzie nowy prezes(chyba).

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.