Urlop - czas trwania rozgrywki! POMOC!

Lastwarrior Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.04.2012, 18:32    Pytanie
Witam.

Wpadłem na pomysł, aby "przesunąć" sobie rok w FM'ie 2012, o jakieś 10 lat. Tzn, chciałbym odkryć nowych piłkarzy, zobaczyć jak wyglądały będą kluby, po tylu latach i zacząć sobie grę dopiero około 2022 roku. Tak też zrobiłem, wziąłem managera bez klubu, dałem nim urlop na czas nieokreślony i udało się wylądować w roku, który chciałem uzyskać. Urlop 2012-2022 trwał niedługo. W każdym razie, kilka tygodni temu, też się tak bawiłem. Wtedy 20 lat, przeleciało mi w kilka godzin. Teraz znowu chciałbym przejść w przód, o jakieś 20-25 lat, po 3 sezonach w La Liga, jednak czas trwania urlopu, jest tragiczny... Na 1 rok, czekam około 1 godziny.

Zatem moje pytanie brzmi, czy da się to jakoś przyspieszyć? Dla ścisłości, wyłączyłem wszystkie ligi (zostawiłem jedną, bo to konieczne) i po raz kolejny, dałem urlop managerem bez klubu. Komputer ma bardzo dobre parametry, poza tym stoi nie ruszany, sama gra, pobiera bardzo niewiele procesora, podczas urlopu, więc to raczej coś nie tak z grą.
Jeśli ma ktoś jakiś pomysł, dlaczego tak nagle prędkość rozgrywki na urlopie spadła, bardzo proszę o wiadomość.

Moje GG: 35925078.

Pozdrawiam wszystkich fanów FM'a ! :)

Lastwarrior Partyzant

0
14.04.2012 22:28    #1
Ktoś wgl odpowiada na tym forum, czy raczej nie?

Szemek Ekspert

0
15.04.2012 01:15    #2
[quote="Lastwarrior"]Ktoś wgl odpowiada na tym forum, czy raczej nie?[/quote]

Gdyby ktoś znał odpowiedź, to by Ci odpowiedział. Tutaj nie ma wróżek, przynajmniej do tej pory żadna się nie objawiła. Może masz za duża bazę danych? Może coś Ci tam zamula? Mi też kiedyś komputer chodził szybciej, a teraz bywa różnie, a jego parametry się nie zmieniły. Piszesz, że wyłączyłeś ligi. To miałeś jakieś włączone? Ligi usuwają się dopiero z końcem sezonu.
"To tylko Internet k*rwa."

szfedo Przodownik pracy

0
15.04.2012 03:23    #3
Podaj specyfikację komputera bo może po prostu masz za słaby sprzęt.

Lastwarrior Partyzant

0
20.04.2012 20:01    #4
CPU: Intel Core I5 2500k (4 rdzenie)
GPU: NVIDIA GeForce 570 GTX
MOBO: Asrock P67 PRO3 (B3)
RAM : 8 GB Corsair Vengeance DDR3 1600MHz

Myślę, że te części "raczej" ogarną... Na tym kompie nawet BF3 na full detalach śmiga. :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.04.2012 o godz. 20:02

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution