Trzy kwestie

jacoby Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.04.2012, 11:19    Pytanie
Mam 3 pytania, które od jakiegoś czasu mnie nurtują:

1. Jeśli dobrze rozumiem, to potencjał -9 oznacza losową wartość od 161 do 180? Czy losowa wartość potencjału takiego zawodnika ustalana jest już przez FMa na samym początku nowej gry?

2. Czy istnieje jakiś algorytm odpowiedzialny, za to w jakichś państwach pojawiają się najlepsze newgeny? Pytam, bo zauważyłem, że u mnie prym wiodą kraje afrykańskie (Kamerun, Egipt, Nigeria etc.) oraz USA, natomiast w porównaniu do nich w europejskich potęgach typu Niemcy, Francja, Hiszpania panuje lekka posucha.

3. Czy jakość newgenów pojawiających się w moim zespole jest jakoś powiązana z poziomem mojej bazy treningowej juniorów lub jakością ich szkolenia?

Falcon Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
0
23.04.2012 11:56    #1
Ad 1 Nie wiem
Ad 2 Nie wiem, ale u mnie również i to już od kilku wersji prym wiedzie Afryka, oprócz tego Europa, ale nie są to potęgi ( Chorwacja, Serbia, Norwegia, Czechy)
Ad 3 Tak. Bodajże Kleyo kiedyś pisał o tym, co i w jaki sposób wpływa na to jakich newgenów otrzymujemy do klubu. Niestety obecnie nie umie tego znaleźć.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
23.04.2012 13:06    #2
To już któryś z rzędu temat w Suflerze, który łamie co najmniej dwa punkty regulaminu - jest niepoprawnie nazwany i nawiązuje do kwestii, które były poruszane tutaj nie raz, można je bez problemu znaleźć w wyszukiwarce. Jacoby, nie jesteś tu nowy, powinieneś znać regulamin.

1. tak
2. nie
3. tak

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.