Prowadzenie reprezentacji a okienko "Raporty"

lecho_himself Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.04.2012, 01:15    Pytanie
Witam wszystkich,

Mam problem z małym, ale przydatnym elementem FM 2012. Otóż po kilku sezonach zdecydowałem się po raz pierwszy objąć reprezentację narodową. I jestem z tego powodu zadowolony wielce, tyle, że od tej chwili na głównej stronie profilu zawodnika nie mogę wyświetlić zakładki "Raporty" (tej z gwiazdkami i rekomendacją scouta). Jest ona widoczna tylko dla piłkarzy narodowości, którą prowadzę.

Da się to w jakiś sposób obejść?

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

0
26.04.2012 22:13    #1
A może po prostu próbujesz obejrzeć ich raporty wchodząc z poziomu reprezentacji? Wtedy oglądasz je jako trener kadry i masz raporty takie,a nie inne. Upewnij się, że przejdziesz do klubu i dopiero wtedy czytaj raporty

lecho_himself Partyzant

0
27.04.2012 00:24    #2
No właśnie nie - sprawdzenie tego to była pierwsza rzecz, o jakiej pomyślałem.

Ja te raporty dalej mogę czytać, ale tylko z górnej zakładki "Raporty". Nie mogę sobie ich wyświetlić w głównym profilu gracza, zakładka po prostu nie jest dostępna. To nie jest jakiś wielki problem, tylko kosmetyka. Tyle, że przyzwyczaiłem się zwłaszcza do szybkiego podglądania progresu moich juniorów przez okresowe zerkanie na "gwiazdki" :) A żeby było śmiesznej, to gdy wchodzę w profil gracza z Anglii (prowadzę kadrę Albionu), to bywa, że raporty "klubowe" mieszają mi się z "reprezentacyjnymi" :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.04.2012 o godz. 00:26

tauruss Partyzant

0
28.04.2012 08:26    #3
U mnie jest to samo, zaczynałem grę reprezentacją dwa razy, prowadząc już klub i tak samo po objęciu stanowiska zmieniał mi się widok zawodników. Może da się coś zmienić w ustawieniach, ale ja niestety nic nie znalazłem.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.