Trenerzy

wenomsolo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.04.2012, 19:19    Pytanie
Witam wszystkich
zawsze zaczynam grę z kilkoma ligami dodaje ligi do póki nie zniknie 5 gwiazdka w szybkości rozgrywki. Ostatnio wymieniłem kompa i zaczynam z około 25 ligami. Zaczynam w ekstraklasie dokładnie Widzewem i chociaż rozgrywka nie jest okrojona ze sztabu szkoleniowego to i tak zawsze mam problem ze znalezieniem odpowiedniej kadry. Zawsze uważałem że trenerzy i scouci to filar mojej drużyny czy słusznie to nie wiem sami oceńcie. Ale zawsze mam dylemat i nie wiem jakie są najlepsze taktyki z zatrudnieniami trenerów. Zawsze się zastanawiam czy np. jak moi napastnicy dochodzą do okazji strzeleckich i pudłują non stop czy to nie jest wina przypisania złego trenera do trenowania strzałów. Jak uważacie najlepiej mieć po jednym trenerze do każdej kategorii czy może jednak jeden trener powinien mieć kilka zadań ?? Mam jeszcze 2 największe rozterki czy najważniejsze są atrybuty trenerskie a dokładniej ich wielkość czy może żeby każdy trener był dopasowany do mojego stylu gry. Lepiej ćwiczy trener który ma np. ulubione krycie 1-1 i w mojej taktyce też jest krycie 1-1 czy to w ogóle jest to nieistotne ?? Jak ważne są atrybuty motywowania, poziomu dyscypliny, determinacji i adaptacji??. Lepiej mieć krajowych trenerów czy jest to obojętne?? a co ze Scoutami ?? Piszcie wasze przemyślenia

Pozdrawiam Maciek

sir Bisson Partyzant

0
24.04.2012 20:06    #1
Witam
U mnie za atak odpowiada: Roger

Natomiast strzały trenuje:

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.04.2012 o godz. 20:09

repus Młody aktywista

0
24.04.2012 20:25    #2
Ja tam zawsze jak zatrudniam trenerów to patrzę na poziom dyscypliny determinację i trening .....
Dla trenerów siłowych zamiast dyscypliny patrzę na motywację
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

loswariatos Młody aktywista

0
25.04.2012 10:48    #3
[quote="wenomsolo"]Jak uważacie najlepiej mieć po jednym trenerze do każdej kategorii czy może jednak jeden trener powinien mieć kilka zadań ?? [/quote] Najlepsze efekty są wtedy, gdy do danej kategorii treningowej przypiszesz trenera mającego pięć gwiazdek i obciążenie 'lekko'

[quote="wenomsolo"] Mam jeszcze 2 największe rozterki czy najważniejsze są atrybuty trenerskie a dokładniej ich wielkość czy może żeby każdy trener był dopasowany do mojego stylu gry. Lepiej ćwiczy trener który ma np. ulubione krycie 1-1 i w mojej taktyce też jest krycie 1-1 czy to w ogóle jest to nieistotne ?? [/quote] Zdaje się, że jest to nieistotne w przypadku trenerów

[quote="wenomsolo"] Jak ważne są atrybuty motywowania, poziomu dyscypliny, determinacji i adaptacji??. [/quote]
Bardzo ważne. W zasadzie osiągnięcie przez trenera więcej niż 3 gwiazdek treningu jest niemożliwe bez dobrej motywacji,dyscypliny i determinacji. Na adaptacja nie zwracam zbytnio uwagi.

[quote="wenomsolo"] Lepiej mieć krajowych trenerów czy jest to obojętne?? a co ze Scoutami ?? Piszcie wasze przemyślenia [/quote]
W przypadku trenerów nie zauważyłem różnicy. Jeśli chodzi o scoutów to wiadomo. Obcokrajowcy rozszerzą wiedzę Twojego klubu na inne kraje co daje odsłonięcie niektórych atrybutów bez konieczności scoutowania zawodnika.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.04.2012 o godz. 10:49

meglio fascista che frocio

wenomsolo Partyzant

0
28.04.2012 10:52    #4
Dzięki za odpowiedzi muszę to przeanalizować.
pozdro

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.