Nie życzę sobie abyś kasował moje posty. Taki z Ciebie moderator, a nie masz pojęcia co jest na temat dyskusji, którą sam rozpocząłeś, a co już nie. Zaczynasz wątek, ktoś Ci nieładnie odpowie i jest bee. Trzeba zamknąć mu usta. Ewidentnie nie nadajesz się na moderatora, skoro sam zaczynasz temat, a potem go urywasz. Zdaje się, że powinieneś karać za zbyt ostrą dyskusję między użytkownikami.
Mój post był odnośnie rzucania rac, które z twoim określeniem o psychicznie chorych nie miało wiele wspólnego, już pominę fakt, że nie nazywasz ich właściwie. Co mają wspólnego, jaką winę ponoszę, ludzie skrzywdzeni umysłowo? Jawny obraz dyskryminacji. Nadasz sobie sam ostrzeżenie, panie moderatorze wszechmocny?
Może i Wariat pojechał po bandzie, ale to jego sprawa. Ja na pewno nie zamierzam dalej dyskutować w temacie, który stworzył pan moderator i zderzać naszych poglądów. Aż się ciśnie na usta pewien cytat z Kilera o suficie na głowę Wąskiego
. Ja dziękuję, nie wiem jak Ty Wariat. Ale kontrola nazbyt, powiesz coś nie pomyśli, to Ci posta skasuje. Absurd.
A ta zmiana tematu... no żałosna.
Najnowsze posty