Grafika i Dodatki - problemy / ogłoszenia / poszukuję

Motor1906 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.04.2012 13:15    #3221
Panowie prosze o pomoc, przy każdym pliku wyświetla mi się jakiś błąd 404, że nie ma wybranego pliku...

http://www.cmrev(...)lek.html

tym razem pod tym linkiem, jeżeli ktoś wie co na to poradzic to prosze o pomoc, nie chodzi już konkretnie o ten jeden link, ogólnie bo dany problem powtarza się w kółko. Czy mam coś zainstalować? kilka dni temu musialem wymienic dysk w laptopie poniewaz poprzedni ulegl uszkodzeniu, wiec komputer jest w zasadzie czysty.

Ewentualnie czy mozna jakos sciagac tego typu pliki przez steam? nigdy z niego nie korzystalem, gre odpalalem z plytki, dlatego tez nie posiadam zbyt rozleglej wiedzy na temat jego zastosowania.

z gory dzieki za pomoc, pozdrawiam.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
0
11.04.2012 16:22    #3222
[quote="Motor1906"]Panowie prosze o pomoc, przy każdym pliku wyświetla mi się jakiś błąd 404, że nie ma wybranego pliku...

http://www.cmrev(...)lek.html

tym razem pod tym linkiem, jeżeli ktoś wie co na to poradzic to prosze o pomoc, nie chodzi już konkretnie o ten jeden link, ogólnie bo dany problem powtarza się w kółko. Czy mam coś zainstalować? kilka dni temu musialem wymienic dysk w laptopie poniewaz poprzedni ulegl uszkodzeniu, wiec komputer jest w zasadzie czysty.

Ewentualnie czy mozna jakos sciagac tego typu pliki przez steam? nigdy z niego nie korzystalem, gre odpalalem z plytki, dlatego tez nie posiadam zbyt rozleglej wiedzy na temat jego zastosowania.

z gory dzieki za pomoc, pozdrawiam.[/quote]

Korzystaj z mirrorów.

Motor1906 Partyzant

0
11.04.2012 17:40    #3223
Próbowałem, pod każdym problemem odnośnie ściągania pojawia się taka sama rada, więc próbowałem, efekt jest taki sam.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
0
11.04.2012 18:21    #3224
Akurat w tym pliku do którego link wcześniej podrzuciłeś, mirror działa bez zarzutów http://www.media(...)lgu854ym

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
0
19.04.2012 09:57    #3225
Mam pytanie, czy jest możliwość zrobienia skina/dodatku, który atrybuty piłkarzy pokazywałby według przedziałów. Np. 0-5 - opis: słaby. Czyli zamiast liczb, były by opisy, które nie byłyby precyzyjne.

gelo01 Partyzant

0
01.05.2012 09:41    #3226
Witam :)

jako, że nie zdołałem przejrzeć wszystkich stron tego tematu, w celu odnalezienia swojego problemu, chciałbym zadac jedno , a może 2 pytania. Z góry przepraszam, jeżeli temat już sięgdzieś pojawił. Jestem w trakcie kariery, gram juz 2 sezon i chciałbym się dowiedzieć, czy instalując teraz różnego rodzaju kitpacki, logopacki i skórki nie nabroje nic w bazie danych, że będzie jakiś problem z włączeniem fma[12] lub wczytaniem gry. Zależy mi na odpowiedzi, bo po co męczyć się z kolorowymi kwadracikami w herbach, a zawsze to przyjemniej się gra widząc nawet różne stroje innych drużyn :) Gram w lidze niemieckiej, także takie widoki to dla mnie codzienność i chciałbym ją zmienić... Zorientowanych proszę o pomoc, bo jeżeli sam zaczne coś robić na własną rękę i sie coś spieprzy to mnie ojciec zabije bo także gra hehe ;P Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź :)

leo21 Młody aktywista

0
01.05.2012 09:58    #3227
Możesz bez problemów instalować różnego rodzaju dodatki i nic Ci się w bazie danych ani w grze nie poprzestawia ;)

gelo01 Partyzant

0
02.05.2012 11:41    #3228
ok, dziekuje slicznie :) a jeszcze pytanie odnosnie treningow... czy one takze pojawia sie w mojej biezacej rozgrywce zaraz po wklejeniu ich w odpowiedni folder? :) wiem ze to pytanie nie do tego dzialu, ale prosze o wyrozumialosc :)

Falcon Przodownik pracy

0
11.05.2012 19:38    #3229
Jaka jest najlepsza skórka do Fm 12?
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

ivanlobo77 Partyzant

0
05.06.2012 07:15    #3230
bracia w menagerze mam pytanko ma ktoś może tutka do robienia band reklamowych do np.4ligi i jak robić pliki config. pytanko nr.2 mam problem z tutkiem seja do robienia 3d kits niechce mi zrobic tekstury wyskakuje że niema warstwy "0" i nie jarze o co chodzi
za pomoc dzieki

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.