Mam pytanie odnośnie scautów, wysyłam ich załóżmy do Ameryki Płd by szukał mi tych newgeników co mają po 15, 14 lat przynajmniej tak ma ustawione by przysyłał mi raporty gości do lat 17. Idzie sobie taki dziad niby ma wszystkie kluczowe atrybuty typu zdolność adaptacji , ocena umiejętności / potencjału zawodnika i determinacje (chyba tyle było ich ) a nie przywozi mi żadnego raportu newgena jeśli w ogóle rekomenduję jakiegoś zawodnika to jest to cienka pała z atrybutami na 5 i najstarszy możliwy,a z moich obserwacji jest tam bardzo dużo zawodników typu David Luiz.
Drugi mój problem to jest ich transfer, wysyłam im propozycję transferu, i ta przepada ! Tak jakbym jej wgl nie wysłał, nigdzie nie ma powiedziane że wysłałem, odpowiedzi brak a w centrum transferowym nie ma żadnego śladu. Lub jak już chcą to proponują astronomiczne kwoty za 17 latka typu 15 mln lub więcej
Czy ja coś źle robię czy co? Bo mi się nie chce przekopywać bo mam wiele krajów amerykańskich zaznaczonych na "podgląd" a tych newgenów jest tam w ch...
Drugi mój problem to jest ich transfer, wysyłam im propozycję transferu, i ta przepada ! Tak jakbym jej wgl nie wysłał, nigdzie nie ma powiedziane że wysłałem, odpowiedzi brak a w centrum transferowym nie ma żadnego śladu. Lub jak już chcą to proponują astronomiczne kwoty za 17 latka typu 15 mln lub więcej
Czy ja coś źle robię czy co? Bo mi się nie chce przekopywać bo mam wiele krajów amerykańskich zaznaczonych na "podgląd" a tych newgenów jest tam w ch...
Najnowsze posty