No ale dobra forma przez nawet 1.5 czy 2 sezony to jak na FM'a i tak elegancko. Moim napadziorom co najmniej raz, jak nie dwa razy na sezon włącza się blokada strzelecka. Te zebrania zespołu to o dupę rozbić. Legenda głosi, że kiedyś, kiedy manager zauważył znaczne obniżenie lotów swojego team'u i zwrócił im uwagę, posłuchali go. Oni zawsze twierdzą, że są mistrzami świata i świetnie im idzie, mimo remisów z ogórkami, a czasem nawet i porażek. To się nie sprawdza, u mnie góra 4 piłkarzy wynosi pozytywne reakcje, reszta zawsze obrażona, jak ja śmiałem im wypomnieć porażkę z zespołem grającym o dwie klasy rozgrywkowe niżej. Cóż mogę Ci poradzić, na pewno tych wypalonych na ławę, może nawet dobrze zrobi im tydzień czy dwa urlopu. Jak będziesz przedłużał kontrakt z napastnikami, nie żałuj im pensji za bramkę, oraz klauzuli, że np. po 20 bramkach w lidze dostaną sporą ilość gotówki. Wtedy 'o dziwo' dłużej utrzymują dobrą dyspozycję strzelecką. Oszczędzaj ich w meczach z ogórkami, daj pograć zawodnikom z rotacji, czasem potrafią się ładnie odpłacić za szansę gry, a czasem grają tak samo słabo, jak reszta.
Najnowsze posty