Arsenal - rozbudowa stadionu

Endrjju Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.05.2012, 18:36    Pytanie
Właśnie zakończyłem drugi sezon.
W pierwszym, wygrana Liga, Liga Mistrzów, Puchar Anglii i Puchar Ligi. Czyli wszystko co było do wygrania zostało wygrane, procentowe zapełnienie stadionu na poziomie 99% i 17 z 19 meczów na własnym stadionie przy pełnych trybunach.
W drugim osiągnięcia te same co w pierwszym, ale doszła jeszcze Tarcza Wspólnoty, Superpuchar Europy i Klubowe MŚ. Tym razem zapełnienie stadionu - 100% i 19/19 meczów przy pełnych trybunach.
W tym wyprzedałem Van Persiego, Sagne, Gervinho, Arshavina czy Rosickiego łącznie za niewiele ponad 100mln. ojro i wydałem niecałą połowę tej kwoty.
Czyli w dwóch sezonach jestem niesamowicie klubowa kasa na +. Na transfery mnóstwo kasy w trzecim sezonie, jestem drugim najbogatszym klubem na świcie ( po Barcelonie ) i nie mogę rozbudować ani wybudować nowego stadionu. Mecz w mecz przychodzi komplet - ponad 60tys. kibiców, a ja nie mogę nic z tym zrobić. Irytuje mnie to trochę, bo zawsze "budowała" mnie rozbudowa klubowych obiektów, np. jak w ManCity wybudowałem stadion blisko 200tys. miejsc. A teraz w 2013 już roku wszyscy się rozwijają - a ja, stoję.
Może po prostu w tej wersji rozbudować stadionu nie można, ktoś wie coś na ten temat?

rybeusz89 Partyzant

0
13.05.2012 19:08    #1
Nie dziwi mnie, ze sie nie da skoro ten stadion ledwo co powstal. A po drugie Arsenal ma dosc duzy kredyt wiec pewnie zarzad woli spokojnie go splacac. Nota Bene ten kredyt zostal zaciagniety na budowe nowego stadionu.

Użytkownik uznał post za pomocny

Wojtek514 Młody aktywista

0
13.05.2012 19:21    #2
Z tego co pamiętam w FMie jest tak, że nowy stadion można budować dopiero po 20 latach od powstania stadionu, na którym się gra obecnie.

Szemek Ekspert

0
13.05.2012 22:36    #3
Nie wydaje mi się, żeby był jakiś dokładny przedział - jak piszesz 20 lat. Chyba wystarczy spłacić kredyt i odkuć się troszkę, żeby zacząć od nowa coś spłacać.

"To tylko Internet k*rwa."

Damiaoo Młody aktywista

0
13.05.2012 22:39    #4
Rozbudować się niestety nie da tego stadionu, trzeba by w edytorze grzebać. Ale i tak kasa jest bardzo dobra z karnetów, chyba żaden inny klub nie zarabia tyle na karnetach (ponad 60 mln euro).

Endrjju Partyzant

0
14.05.2012 16:05    #5
To krótko mówiąc - słabo..
57mln. spłacać do 2032 roku.
Więc moja przygoda z tym klubem prawdopodobnie zakończy się wraz z ostatnim gwizdkiem 3 sezonu.

Dziękuję. :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.