Strona

Liga Mistrzów

josedratewka Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.05.2012 21:28    #2
Sam jestem sympatykiem Bayernu grubo ponad 14 lat więc też coś napiszę choć raczej to nie będzie nic odkrywczego.

Generalnie Chelsea nie miała prawa wyeliminować Napoli no ale zebrali się w sobie i dali radę. W pojedynkach z Barcą mieli ogrom szczęścia tak samo jak w meczu z Bayernem. Idiotą jest ten kto twierdzi, że CFC zagrała dobry mecz w defensywie! Trzy karne w trzech meczach, mnóstwo 100% okazji... Tak jak Bayern przyzwyczaił mnie do słabej skuteczności tak dla Sancheza i reszty Katalończyków był to po prostu słaby okres. Porażka z Realem na NC mówi sama za siebie.

Przykro mi bardzo, że Bayern nie wygrał bo był a przynajmniej mógł być to najważniejszy mecz w historii klubu z Monachium. Nieprędko się po tym otrząsnę...

Teraz tylko wzmocnić ławkę rezerwowych i myślę, że będzie tak samo dobrze. Liczę na finał na Wembley. Mam też nadzieję, że takie twory jak Chelsea czy City nie przebiją się dalej jak do 1/4 finału. Stop szejkom i antyfutbolowi.

Pozdrawiam i no ofence.

edit. Aha jeszcze ktoś coś wspominał o fuksie Bayernu w meczach z Realem. Żart?

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 24.05.2012 o godz. 21:32

kaseta1 Partyzant

0
24.05.2012 21:36    #3
[quote="bugi42"]LOL, gdzie tak napisałem?[/quote]

Wydaje mi się, że można wyciągnąć takie wnioski z Twoich wcześniejszych wypowiedzi.

Bardzo bym prosił o nie pisanie mi, że wygrywa ten kto strzeli więcej goli. Zaskoczę was, wiedziałem o tym wcześniej.

[quote]Tutaj nie sposób nie zauważyć, że Guardiola zajechał piłkarzy, co się oczywiście odbije na ich formę w kolejnych latach.[/quote]

Tutaj pozwolę się nie zgodzić. Na większość sezonu wypadło trzech piłkarzy : Villa, Fontas i Afellay. W połowie sezonu dołączył do nich Abidal. Powracające problemy zdrowotne Adriano, Xaviego i Puyola. Do tego wyjątkowo łamliwy Alexis ( z Messiego zrobili cyborga to i znim się uda :) ), forma Pedro, która myślę nie wymaga komentarza. Pique też przez dłuższy czas kopał się po czole. Swoją drogą odliczając bramkarzy tylko 3 piłkarzy Barcelony nie było kontuzjowanych w tym sezonie! Patrząc obiektywnie na poziom ich pecha w tym sezonie to powinni walczyć z Malagą o Ligę Mistrzów. Mimo tego wszystkiego byli o jednego karnego od finału LM. Następny sezon będzie ciekawy, tym bardziej, że Real nie śpi...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.05.2012 o godz. 21:37

Daniel_on Partyzant

0
03.06.2012 12:06    #4
Mówicie o 'anty-futbolu' i mówcie sobie dalej. Według was Chelsea miała obowiązek grać otwarta piłkę żeby dostać 3:0 z Barceloną, tak jak większość jej poprzednich rywali? Właśnie nie! Mieli obowiązek wyciągnąć wnioski z wcześniejszych meczy Barcelony i zrobić wszystko żeby wygrać. Wynik jest wynik i czasu nie cofniemy, słusznie czy nie, ale to The Blues są mistrzami Europy ;-P
Osobiście uważam tez że Barca swoją pozycję w Europie i świecie zawdzięcza głównie Messiemu. Wiem wiem że futbol to gra zespołowa, jednak zabrać im faceta który miał udział w połowie strzelonych przez nich bramek i... no właśnie i co wtedy?

Co do Bayernu... zagrali za słabo i tyle, z resztą cały sezon grali poniżej oczekiwań i na prawdę trzeba się głęboko zastanowić, czy z perspektywy całego sezonu, to nie Real bardziej zasługiwał na zwycięstwo w Lidze Mistrzów.

Widzieliście wzmocnienia Chelsea? Hazard, Hulk (czekamy na oficjalne potwierdzenia) no i Marin. Oni chcą obronić zdobyty tytuł i zdecydowanie widzę ich w gronie faworytów.

Gieorgij Partyzant

0
24.07.2012 20:57    #5
FC Dudelange wyeliminowało Red Bull Salzburg. O.O Tego się nie spodziewał w real world. :D
http://www.sport(...)any.html
Dziennik czyli blog wielotematyczny

FM12: Legia Warszawa (06.11 - 08.12) | Brighton & Hove Albion (10.12 - 11.13) | Anderlecht Bruksela (11.13 - )

Denis Van der... Partyzant

0
24.07.2012 21:14    #6
Dlatego futbol jest piękny,bo nie przewidywalny

bojan123 Partyzant

0
24.07.2012 23:46    #7
może Orest wprowadzi zespół WKS do LM było by pięknie i dziwnie bo z czarnogórcami grali jak patałachy:)

Kiksonlfc Partyzant

0
25.07.2012 01:05    #8
Mogę się pochwalić, że oglądałem ten mecz, i szczerze powiedziawszy Dudelange nie wyglądało jak drużyna z Luksemburga czy innego San Marino. Fakt, głupie błędy im się przytrafiały czasami i w końcówce wybijali te piły jak najdalej, ale grali niezłą piłkę :) Szkoda, że taki sukces osiągnęli już bez Gruszczyńskiego :D

bojan123 Partyzant

0
25.07.2012 02:52    #9
Wolał Polskę ale potem znowu Luksemburg choć już nie ten poziom:D

loswariatos Młody aktywista

0
25.07.2012 15:57    #10
Każdy cios zadany któremukolwiek Red Bullowi jest przeze mnie ciepło przyjmowany :) Najbardziej to się pewnie ucieszył Maribor

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.07.2012 o godz. 15:58

meglio fascista che frocio

bojan123 Partyzant

0
25.07.2012 19:37    #11
a jak Luksemburczycy awansują do 4 rundy?:D

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution