FM 2012 niższe ligi problem

Luzny Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.05.2012, 15:29    Pytanie
Cześć.
Nie wiedziałem gdzie to wsadzić. Jakby co to proszę o przeniesienie. Ale do rzeczy...
Football Manager 2012... ściągnąłem sobie niższe ligi włoskie (Serie D i Eccellenza) i rozpocząłem grę amatorskim Pombiese. Awansowałem od razu po pierwszym sezonie i klub staje się półzawodowy. Ale przy nazwie klubu mam takie małe pomarańczowe coś... a jak kliknę aby przejść do składu to gra się zawiesza... znaczy mogę poruszać kursorem, minimalizować itp. ale w grze nic nie mogę zrobić.

Skrin tych pomarańczowych cosiów: http://image(...)mhi.jpg/

Mam nadzieję, że istnieje skuteczne rozwiązanie tego problemu i ktoś mi je wskaże.

Pozdrawiam,
Luzny

//Edytowano 6 razy, ostatni raz 27.05.2012, 15:33

Valdi91 Młody aktywista

0
27.05.2012 17:47    #1
O ile dobrze pamiętam, ten pomarańczowy kwadracik pokazuje się przy rzeczach, do których jako manager tworzyłeś notatki. Wejdź w swoje notatki i usuń to, co tam zapisałeś, może przypadkowo, a może jakieś swoje spostrzeżenia odnośnie klubu. Usuń to i wtedy zobacz, lecz mimo wszystko nie rozumiem, dlaczego gra miałaby się od tego wieszać.

Użytkownik uznał post za pomocny

Luzny Partyzant

0
27.05.2012 18:14    #2
Ok, dzięki. Faktycznie dodałem notatkę przypadkowo, a że nigdy tego nie robiłem... zatem pomarańczowy kwadracik zlikwidowany.
Pozostaje problem wieszania się gry... może po prostu coś sknocili twórcy albo co...

Valdi91 Młody aktywista

0
27.05.2012 18:23    #3
Może jakiś błąd w bazie danych, choć to mało prawdopodobne, skoro pierwszy sezon rozegrałeś bez zarzutu. Jeśli gra wiesza Ci się w jakimś konkretnym momencie (np. gdy jakaś drużyna rozgrywa swój mecz, lub podczas Twojego meczu) spróbuj udać się na jednodniowy urlop, i po prostu przeskoczyć wydarzenie generujące błąd. Nie zawsze działa, ale może tym razem się sprawdzi.

Luzny Partyzant

0
27.05.2012 18:45    #4
Próbowałem urlopu i też nic z tego... a jeśli chodzi o moment w którym się wiesza... hmm... z dnia na dzień... mogę dać 2 razy "kontynuuj", wziąć urlop, albo wejść na ekran wyboru składu... po prostu przestaje odpowiadać.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution