[quote="Palimpsest"]Wracając do 'Hostelu' i do tematu. Co masz na myśli pisząc o moim 'świętym oburzeniu'? [/quote]
Zachowujesz się jak ksiądz na ambonie - że gówno, że nie ma wartości artystycznej, dlaczego ktoś wydał na to pieniądze. Tak to odbieram.
[quote=Pali.....
]W żadnym razie się nie oburzam, ta produkcja natomiast wywołuje we mnie wyłącznie niesmak, podobnie jak robienie kasy, żerując na najniższych instynktach. Jestem wyłącznie tym filmem zniesmaczony i obrzydzony(...)
Jasne, że produkcje kinowe nie muszą mieć żadnej wartości. Pewnie, że można trzepać kasę na bezwartościowych filmidłach i dennych telenowelach. Tylko w tym wypadku nie jest to nic więcej ponad robienie kasy, co też zauważyłem w quizowym temacie komentując 'Hostel'.[/quote]
No i spoko, takie wyrażanie swojej opinii mi się podoba
Mnie tam nie rusza żerowanie na najniższych instynktach w kinie. Film to film, większość znajduje swoich odbiorców, a jak nie to problem producentów i reszty, która się za to wzięła. Wiem co lubię i to oglądam, reszta mnie nie obchodzi. W końcu chodzi tylko o kasę.
Rozumiem, że Ty nie przyjąłbyś roli w takim filmie? Jesteś tam sobie, sobą i nagle na ulicy zaczepia Cię typ i proponuje rolę w czymś takim, za pewną sumę (Twoje roczne czy dwuletnie zarobki albo i więcej), a Ty mówisz, że w takim gównie nie zagrasz, bo Cię odrzuca, nie ma żadnej wartości artystycznej itd.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 01.06.2012 o godz. 15:27
Najnowsze posty