Co Ty znowu wymyślasz? Wyciąganie średniej ocen z 5 witryn? Mało z krzesła nie spadłem. Jeżeli się tego nie podejmiesz, to nie ma opcji. Kto miałby to robić?
Pozycje piłkarzy zostały wzięte z transfermarkt.de pretensje możesz kierować do nich. Ceny też chcesz weryfikować? Po to wpisałem to w regulaminie, żeby uniknąć takich pretensji jak Twoje, ale widzę, że nie chciało Ci się tego przeczytać. Nie będzie żadnych dodatkowych opcji w punktacji.
Zażalenia w sprawie ustawienia? Trzeba było uczestniczyć w procesie przygotowania tej zabawy, proste. Tobie nikt nie kazał ustawiać skrzydłowych, po co takie coś? Miałeś tylko wymienić pomocników. Nikogo nie obchodzi jak ich ustawisz. Napisałem Ci po co był DPŚ, to był nasz pomysł z Falconem. Nikt inny nie chciał brać udziału w przygotowaniu tego, więc jest po naszemu i koniec. To prosta gra, a nie FM. Nie świruj, bo masz wymagania jakbyśmy z Falconem byli co najmniej SI Games albo inne EA Sports.
Nie rozumiem Cie, dostałeś wszystko pod nos, nie musi Ci się podobać. To nie jest profesjonalna robota, tylko zabawa na miarę naszych niewielkich, technicznych możliwości.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.06.2012 o godz. 22:27
Najnowsze posty