Strona

EURO 2012

Szemek Ekspert

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.06.2012 14:09    #71
Z tym wyjazdem z kraju przesadził, ale z resztą się zgadzam. Gramy w słabej grupie, którą wylosowano nam specjalnie, żebyśmy mieli łatwiej. Mecz z Grecją sędziuje typ, który jest znany z rozdawania kartek, więc nikogo nie zdziwi fakt jeżeli wyrzuci kogoś z naszych rywali.
"To tylko Internet k*rwa."

DeadMan Partyzant

0
08.06.2012 14:15    #72
Oczywiście mogliśmy trafić dużo gorzej, ale na ME grup łatwych nie ma. Rosja w wyśmienitej formie, Grecja mimo wszystko wygrała swoją grupę eliminacyjną, pokonując Chorwację typowaną na czarnego konia turnieju. Czesi ostatnio są w słabszej formie, ale jeśli wróci Rosicky to mogą być bardzo groźni.

Sh0cKeR Partyzant

0
08.06.2012 20:20    #73
Masakra. Gdyby nie Tytoń to byśmy przegrali w bardzooo kiepskim stylu. Pierwsze 20 minut piękne. Ale co później? Gdzie był kapitan? W ostatnich 30-25 minutach podobał mi się jedynie Piszczek. Polanski i Lewandowski coś jeszcze próbowali. Ale reszta to masakra (nie licząc Tytonia). Szkoda Szczęsnego. To ewidentnie nie był jego mecz. Zawinił przy pierwszej bramce. Po tym meczu z chęcią bym powiedział że z Rosją dostaniemy co najmniej 3 w dupę. Ale jednak tego nie powiem. Wierzę w naszych.
.

ronaldek1 Młody aktywista

0
08.06.2012 20:24    #74
Karny to była wina obrony, Szczęsny został sam. Poza tym jeśli faul Kuciaka na Mehdi Benie nic nie było, to na faulu Wojtka tym bardziej.
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

Sidorf Partyzant

0
08.06.2012 20:36    #75
Lewandowski - po bramce przeszedł w tryb ninja
Środek obrony - to samo tyle że od początku :]
Skrzydła - w miarę ok
Reszta - średnio
Smuda - bez komentarza
Tytoń - pozytyw
Jak zrobiłem sobie to podsumowanie to od razu ten wynik mnie uszczęśliwił. Mogło być dużo gorzej...

Mar1992 Przodownik pracy

0
08.06.2012 21:02    #76
Jak słyszę, że w 70 minucie nie mają sił, to mnie chuj strzela! Człowiek, który bierze za to pieniądza nie ma sił na pracę? Gdyby na budowie pracownik pracujący 10 godzin nagle po 6 się usiadł i powiedział, że nie pracuje, bo zmęczony, to co by zrobił jego pracodawca? No co? Każdy wie.
Smuda robi zmianę w 92 minucie? Że co? Do tego jeszcze jeszcze dres i T-Shirt. No weź się człowieku ubierz tak, jak wymaga tego sytuacja. Do tego gra a'la Bakero, zamiast się spiąć i ruszyć... ruszyć? Grać cokolwiek, a nie podawać sobie w obronie. Rozumiem, że Grecy się dobrze ustawiali, ale mogli chociaż próbować długie podanie w pole karne, a nuż się uda. Ale nic. Dalej wierzę! Spoko

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.06.2012 o godz. 21:03

Szemek Ekspert

0
08.06.2012 23:18    #77
Pierwsze 20 minut, to był szok. Siedzieliśmy ze znajomymi i każdy przecierał oczy. Mówiliśmy, że będzie dwójka albo trójka, zwłaszcza, że graliśmy w przewadze. A tu nagle dupa, w drugiej połowie zero gry, Grecja w osłabieniu wyrównuje i na szczęście Tytoń wyciąga karnego. Dlaczego Smuda nie wpuścił Grosickiego, juz gdy straciliśmy prowadzenie? Nie ogarniam gościa, a próba zmiany w okolicach 90 minuty? Brak mi słów. 10 za linią piłki gdy gramy jednego więcej i prawie zero pressingu. DRAMAT.

Rosja była świetna, jeżeli się z nimi nie zamurujemy, i nie uda nam się czegoś strzelić z kontry to cienko nas widzę.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.06.2012 o godz. 23:19

"To tylko Internet k*rwa."

leo21 Młody aktywista

0
08.06.2012 23:25    #78
Myślę że z Ruskimi bez szans (obym sie mylił). To co grał Dzagojev, Arshavin i inni to szok. Najlepiej w przypadku porażki z Rosjanami, Czesi remisują z Grecja, ogrywamy Czechów i chuj mamy awans ^^
Ja jeszcze wierze :)

DeadMan Partyzant

0
09.06.2012 00:45    #79
Jestem pewien że 4 punkty dają nam awans:)

Sh0cKeR Partyzant

0
09.06.2012 07:52    #80
No ku*wa. Powiedzcie mi jak na otwarcie EURO, takiego ważnego wydarzenia, można przyjść w dresie?! Jeszcze grając u siebie! Błaszczykowski już od około 65-tej minuty był niewidoczny. Czemu nie wszedł Grosicki lub Mierzejewski? Dlaczego widząc że niemal cały skład jest zmęczony nie wpuścić kogoś z świeżym zapałem sił? Mieliśmy do wykorzystania jeszcze dwie zmiany. Co zrobił trener Grecji? Już bodajże w 55-tej minucie miał wykorzystane wszystkie zmiany. Zaskutkowało to tym że mieli karnego i mnóstwo innych sytuacji. Po których padła na szczęście tylko jedna bramka. Jeśli wyjdziemy z grupy to i tak nie widzę Smudy na stanowisku selekcjonera.
.

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution