Nie wczytuje się gra

Wiratius Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.06.2012, 14:43    Pytanie
Witam.
Tak jak w tytule nie chce wczytać mi się gra.
Klikam na moją karierę, wyskakuje pasek wczytywania i po około 3 sekundach, wyskakuje komunikat: " Zapisana gra nie została wczytana"
Czy save jest stracony?
Ostatnio wyskakiwała mi wiadomość o minimalnej zawartości pamięci wirtualnej, oraz możliwe, że gdy ostatni raz grałem po zapisaniu gry wyłączyłem od razu komputer(przy użyciu listwy)

Szemek Ekspert

0
13.06.2012 18:01    #1
Wyszukiwarka nie gryzie!!! 4/5 problemów, które się tutaj pojawiają, już kiedyś ktoś tu opisał i zostały rozwiązane.

Sprawdź czy nie masz za mało miejsca na dysku, ja tak miałem - zostało mi niecałe 1 giga miejsca i gra nie chciała się wczytać. A może wyłączyłeś kompa w trakcie zapisywania? To by rozwiązywało sprawę, bo wtedy nie ma opcji na odzyskanie sejva. Masz inne sejvy? One się wczytują czy nie? Najczęściej w takich przypadkach sejv jest stracony, jedyna rada na to, jest taka, że należy robić kopie zapisanych gier.
"To tylko Internet k*rwa."

Wiratius Partyzant

0
14.06.2012 14:54    #2
2,18 gb wolnego miejsca.
Tak wyłączyłem komputer, ale po zapisaniu. Dokładnie w trakcie zamykania gry wyłączyłem listwę wyłączając komputer.
Zapasowych save'ów nie robiłem. czy to oznacza, że ta kariera jest stracona?
Może mogę użyć jakiegoś programu do naprawy plików? Bo raczej przywrócić systemu sprzed tygodnia się nie da prawda?

Wiratius Partyzant

0
15.06.2012 16:33    #3
Moge jakoś odzyskać save?

JK93 Młody aktywista

0
15.06.2012 16:49    #4
Nie, nie możesz. Na przyszłość pamiętaj, żeby zapisywać grę na kilku sejwach, Najlepiej jest włączyć autozapis z zapisem wielokrotnym do 3 plików co tydzień. Ja tak mam i jeszcze żaden sejw mi się nie zepsuł.

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
0
16.06.2012 19:34    #5
Spróbuj jeszcze zwolnić trochę miejsca. Jeśli masz dysk podzielony na partycje to popróbuj z obu (ja mając FM-a na dysku D musiałem pousuwać również z C aby mi zniknął komunikat, że zapisana gra nie została wczytana.)
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

wierrnosc Partyzant

0
27.06.2012 16:33    #6
Oczywiście że save'a da się odzyskać. Wchodzisz w Moje Dokumenty i zaglądasz do folderu gdzie są zapisane savy z FM'a. Klikasz na niedziałającego save'a prawym przyciskiem i wchodzisz do Właściwości. Najeżdżasz na opcje Przywróć poprzednie wersje i wybierasz save który był zapisany np dzień wczesniej i klikasz przywróć. Chyba zadziała

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.