Przepraszam że z takim tytułem ale mam sytuację kryzysową i muszę znać odpowiedź bo nie mogę kontynuować gry. Inne moje tematy (zapytania) przechodziły bez efektu mimo kilkudziesięciu wyświetleń (a więc dużo nie wtajemniczonych graczy którzy zakładają tematy ala "którym zespołem zacząć rozgrywkę" Ja FM przerabiam od 2008 roku i dzisiaj mam stop). Mam nadzieję że zwrócę uwagę starych wyjadaczy takim tematem. Rozpocząłem grę w najniższej lidze Anglii i wypatrzyłem zawodnika który jest zainteresowany (filtr) przejściem, złożyłem ofertę klubowi i oferta została zaakceptowana po czym przejście do negocjacji kontraktu wyskakuje komunikat "Złożyłeś ofertę transferu, w skrzynce pojawi się stosowna informacja, gdy oferta zostanie zaakceptowana, odrzucona lub zmodyfikowana" Nie mogę nacisnać kontynuuj bo nie dałem odpowiedzi a jak chcę dać odpowiedź to jest ten komunikat. Wycofałem ofertę transferu ale bez zmian. NIE MOŻNA PRZEJŚĆ DALEJ.
Jeżeli już o tym pisałeś i nikt Ci nie odpowiedział, to najwyraźniej nikt nie wiedział jak sobie poradzić z Twoim kłopotem. Tytuł tematu powinien informować o problemie.
szemek
Jeżeli już o tym pisałeś i nikt Ci nie odpowiedział, to najwyraźniej nikt nie wiedział jak sobie poradzić z Twoim kłopotem. Tytuł tematu powinien informować o problemie.
szemek
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.06.2012, 19:55
Najnowsze posty