EURO 2012

hera Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.06.2012 08:59    #121
Podobały mi się polskie ataki, trójką na sześciu. To samo co z Rosją tyle, że tam mieliśmy tą jedną wykorzystaną akcję. Turniej u siebie i nie potrafiliśmy wygrać ani jednego meczu, dwa marne punkty, co za padlina. Kocham PZPN.

Sh0cKeR Partyzant

0
17.06.2012 08:59    #122
Ja najbardziej zawiodłem się na Piszczku. Powiedzcie mi, skąd te plotki że nim interesuję się Real czy Juventus? Każdy pojedynek 1 na 1 przegrywał a do tego nie włączał się do ataku. Najlepiej zwalić winę na jednego a tu wszyscy spierniczyli, może poza Tytoniem, który przy bramce nie miał nic do powiedzenia. Jeśli jeszcze kogoś miałbym wyróżnić to Boenischa. Z meczu na mecz wyglądał coraz lepiej, gdyby to wczoraj weszło...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.06.2012 o godz. 09:00

.

Mar1992 Przodownik pracy

0
17.06.2012 12:39    #123
Teraz czekam, aż Grzesio Lato wypełni swoją obietnicę. Czekam!

leo21 Młody aktywista

0
17.06.2012 13:00    #124
Ciekawe kto nowym selekcjonerem ? Chciałbym jakiegoś człowieka z zagranicy, może by to poukładał...

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
17.06.2012 13:24    #125
Ja tam mam dobry humor. Smuda zbyt rygorystycznie podchodził do zawodników, szczerze mówiąc Tytoń w bramce... no sory, wyjął karnego, ale co jeszcze trudnego wybronił? Same proste piłki, w których mógłby popełnić błąd. Absurdalne było granie jednym napastnikiem. Grosicki powinien zagrać z Czechami albo Mierzejewski. Lewandowski był osamotniony, a jak się gra jeszcze z jednym skrzydłowym to tak to zaś jest. Ale Smuda gadał konkretnie na konferencji, wziął odpowiedzialność na siebie, czyli prawidłowo, bo winny jest trener w tym przypadku. Może nie wykorzystał potencjału, może nie było czego wykorzystywać. Ogólnie będę miło wspominał Smudę. Ciekawy trener z twardą wizją gry, której się trzymał, bardzo konsekwentnie zresztą. Koniec Euro dla Polski nie jest niespodzianką. No, ale przepraszam, w TVP przed meczem mówili tak, jakby Polską miała niemal pewny awans... niespodzianki nie było, awansu nie ma.

Ale jak zobaczyłem na Polsacie Sport w pasku tabelę grupy A to padłem :D. Rosja, Rosja, Rosja! Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

Ciekawe jak się czują wszyscy Rosjanie, Advocaat i tak odchodzi, więc go to oblatuje. Dokonał rzeczy niesamowitej, wygrali 1. mecz i nie wyszli z grupy, co zdarza się cholernie rzadko. Ja teraz kibicuje Danii i może Chorwacji, bo granie rozgrywającym bardzo z tyłu jest nawet ciekawym rozwiązaniem taktycznym.

Kto następcą Smudy? Hm, mówiło się o Probierzu, mówiło o duecie Skorża-Urban... zobaczymy. Najpierw pewnie będzie zmiana prezesa PZPN-u. Bawmy się, EURO od lat nie było tak interesujące!
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Szemek Ekspert

0
17.06.2012 15:17    #126
Skorża jest wolny, więc pewnie on dostanie propozycję. Szkoda, bo według mnie jest cieniutki. Chociaż może w kadrze pójdzie mu lepiej niż w klubie.
"To tylko Internet k*rwa."

Palimpsest Młody aktywista

0
17.06.2012 15:26    #127
Jak nie cierpię Laty i uważam, że PZPN jest winny temu, że szkolenie w Polsce leży, tak w 100 % zgadzam się z nim w tym temacie:

http://www.sport(...)cze.html
@

Daniel_on Partyzant

0
17.06.2012 15:45    #128
Jestem baaardzo rozczarowany naszą postawą, z resztą jak wszyscy Polacy. Zajęliśmy ostatnie miejsce w najsłabszej grupie... teraz możemy liczyć tylko na to że nie skończymy z najmniejszym dorobkiem punktów z pośród wszystkich drużyn.

Kogo zabrakło w naszej drużynie? Rogera, może Mili, na pewno kogoś na pozycję OPŚ, kto potrafiłby celnie podawać i nie bałby się włączać do akcji ofensywnych.

Nie wiem czy Skorża będzie lepszy czy nie, ale jedno jest pewne, Smuda musi odejść i to przede wszystkim ze względu na to że stracił dobry kontakt i stosunki z zawodnikami. Jak nie PZPN to piłkarze go spuszczą, taka prawda.

Kto był waszym zdaniem najsłabszym zawodnikiem naszej kadry? Mnie się wydaje że Boenisch i Murawski. Nie biorę oczywiście pod uwagę rezerwowych.

Na plus natomiast z pewnością zagrał Polański, był chyba największym walczakiem no i oczywiście Lewandowski. Tytoń tez dobrze bronił, za to największa gwiazda reklamowa - Szczęsny zagrał ledwie pół meczu, ale to też chyba in plus dla naszej kadry. Co prawda nie ośmieliłbym się wytypować który z bramkarzy jest lepszy, ale przecież Tytoń w PSV wygrywa rywalizację z Isakssonem, który również gra w tym turnieju, a Szczęsny wygrywa z Fabańskim - wiecznym rezerwowym.

DeadMan Partyzant

0
17.06.2012 16:10    #129
Lato nie zwolni Smudy...tyle że Lato też niedługo odejdzie. Lubię Smude, ale po prostu mu nie wyszło, a jeśli jemu się nie udało to i żadnemu polskiemu trenerowi się nie uda. Myślę, że należy sprowadzić klasowego trenera z zagranicy, na przykład taki Trapattoni.

PS Najbardziej się wkurwiłem czytając wypowiedź Błaszczykowskiego o biletach. Nie dość że dostają ogromne pieniądze za beznadziejną grę, to jeszcze narzekają. Nie stać ich na bilety?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
18.06.2012 18:46    #130
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.