Witam. po obejrzeniu meczy patrze statystyke a Francja ma wymienionych 634 podań, przy posiadaniu piłki 60% pytam jakim cudem? W FM mam posiadanie piłki 79% a podań wymieniłem zaledwie 531 z czego 91% celnych. Zauważyłem też iż czas w FM płynie zbyt szybko podczas meczu w FM. Gdy mam ustawioną domyślna prędkość meczu to czas płynie dużo szybciej niż normalnie(mam na myśli sekundy) a zawodnicy zaś bardzo wolno poruszają się po boisku. Mam wrażenie że w FM sekundy podczas meczu płyną zbyt szybko. Czy wy też zauważyliście ten problem? Może ktos się wypowiedziec? Jeżeli się mylę niech ktos mi da screena gdzie ma posiadanie piłki 57-63% i ma 600 podań wymienionych(CELNYCH)
Aha i gram maksymalnie wąsko(zawodnicy grają blisko siebie) i tempo wolne(aby podawali do wolnego partnera) i najkrótsze z możliwych podań każdemu zawodnikowi aby ilosc podań była jak największa
Proszę o komentarze i udział w dyskusji.
Aha i gram maksymalnie wąsko(zawodnicy grają blisko siebie) i tempo wolne(aby podawali do wolnego partnera) i najkrótsze z możliwych podań każdemu zawodnikowi aby ilosc podań była jak największa
Proszę o komentarze i udział w dyskusji.
Najnowsze posty