Ogromny spadek skuteczności

misiek993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.06.2012, 03:29    Pytanie
Zacząłem niedawno grać w lidze australijskiej Wellington Phoenix. Na początek ściągnąłem z ligi togijskiej ciekawego napastnika, świetnego jak na budżet który miałem do wykorzystania. W pierwszym sezonie spełnił moje oczekiwania, spisał się świetnie i w 23 meczach zdobył 20 bramek i dołożył kilka asyst, zyskał koronę króla strzelców ligi. W drugim sezonie wielkie rozczarowanie. Po około połowie sezonu w 12 meczach ma zaledwie jedną bramkę(i to tylko taką, że dostawił nogę do pustej bramki). Rozmowy o słabej formie nic nie dają - niby mówi mi, że wie i się poprawi ale to na nic. Krytyka w rozmowach motywacyjnych podobnie. Co ja mam na niego poradzić? Nie mam zielonego pojęcia z czym to może być związane.

Goffer Partyzant

0
19.06.2012 09:25    #1
Wyślij go do drużyny rezerw bez skrupułów. Po co Ci zawodnik, który nie strzela Ci bramek jak możesz wstawić rezerwowego który będzie grał lepiej. Jak to nie poskutkuje transfer na pewno będzie nim zainteresowanie skoro w pierwszym sezonie grał mistrzowsko.

misiek993 Partyzant

0
19.06.2012 13:41    #2
W A-league nie ma czegoś takiego jak drużyna rezerw. Tak, mógłbym go sprzedać ale skoro miał taką skuteczność w pierwszym sezonie, to jednak wolałbym znaleźć powód jej stracenia i ją odzyskać. Kilka razy nie grał w podstawowym składzie, albo nie było go w ogóle na ławce. Spadku atrybutów nie było żadnych. Nie wiem co się dzieje. Szkoda tej skuteczności.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution