Poszukuję ludzi do gry w FM 2012 przez internet.
Ponieważ grałem w starsze wersje FM z 4oma ludźmi online podaje sugestie i moje wyobrażenia jak to mogłoby wyglądać:
Ktoś z publicznym IP i dobrym kompem wystawia grę (najlepiej 24/7 by można było dłubać, szukać itd.)
Szukamy chętnych, odpowiedzialnych i regularnych, którzy mają czas i chęci na grę.
i tak przykładowo:
- ktoś z publicznym IP kreuje i wystawia grę, najlepiej żeby serwer był dostępny 24/7 żeby można było się logować i dłubać.
- ustalamy spotkania uczestników gry np. pon-czw 20-24 (do ustalenia i dogadywania via GG, forum CMRev) i wtedy gramy mecze/jedziemy z kalendarzem - to samo w przypadku zgłaszania nieobecności lub innych terminów - ważne jest by wszyscy uczestnicy gry byli chętni i aktywni a przede wszystkim odpowiedzialni.
- bardzo ważna jest komunikacja pomiędzy uczestnikami (sytuacja, że jednego gracza nie ma, wszyscy na niego czekają)
Wszystkie kwestie co do terminów spotkań, wyboru ligi, sposobu komunikacji są do ustalenia i negocjacji.
Warunkiem uczestnictwa musi być posiadanie oryginalnego FM 2012 z aktualnym patchem.
Jeśli komuś podoba się ta inicjatywa, jest chętny zobowiązać się na dłużej i dobrze się bawić grając w FM lub/i ma jakieś pomysły co do zorganizowania takiej gierki to prośba o kontakt tutaj lub na GG 82962.
Sam nie posiadam publicznego IP więc nie mogę tym zarządzać ale mogę pomóc hostującemu w logistyce i ogarnąć komunikacje z graczami.
Najnowsze posty