Newgeny w polsce.

maselko Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.07.2012, 11:10    Pytanie
Witam. Mam takie pytanie. Czy jak bym w Polskim klubie miał obiekty treningowe i młodzieżowe jak np. Barcelona to czy w moim klubie pojawiali się newgeni o umiejętnosciach i potencjale podobnych do newgenów z Barcelony? Czy zależy to też od regionu i rzadziej dostawałbym newgenów na miarę klasy światowej.

hapek Partyzant

0
18.07.2012 12:11    #1
Nie wydaje mi się że te kluby dostają najlepszych newgenów, to nie od tego zależy ja w Lechu dostałem 5 gwiazdkowych z potencjałem od 160 w góre a miałem wszystko tak jak na początku. Myśle że trzeba mieć tez duza szczescia oprocz tego co napisales. I ja nie zauwazylem by barcelona miała jakis swietnych newgenow, u mnie z tych lepszych klubow to Real, Arsenal czy jakis francuski klub. Warto tez szukac newgenow na wolnym transferze bo moze sie pojawic ktos dobry bez kluby

Amikowiec Młody aktywista

0
18.07.2012 14:00    #2
Rolę magnesu na newgeny stanowi prędzej siatka wyszukiwania juniorów; obiekty treningowe (czy też młodzieżowe) odpowiadają za późniejszy rozwój i utrzymanie poziomu zawodnika.

edt: u mnie Lech ma rozległą siatkę i dzięki temu mam kilku nastoletnich grajków, którzy z powodzeniem grają u mnie, póki co, jako zmiennicy 1. składu reprezentacji Polski. :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.07.2012 o godz. 14:03

hapek Partyzant

0
18.07.2012 15:57    #3
Dokładnie ja w Lechu dostałEm 16 latka z przyspieszeniem 17, szybkością 16 i dryblingiem też 16 ;D

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
22.07.2012 20:22    #4
Tak, z takimi inwestycjami są szanse na lepszych polskich newgenów.

Przy okazji możesz przeczytać też to: http://pucek(...)acy.html
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

skazi Partyzant

0
13.08.2012 23:44    #5
[quote="maselko"]Witam. Mam takie pytanie. Czy jak bym w Polskim klubie miał obiekty treningowe i młodzieżowe jak np. Barcelona to czy w moim klubie pojawiali się newgeni o umiejętnosciach i potencjale podobnych do newgenów z Barcelony? Czy zależy to też od regionu i rzadziej dostawałbym newgenów na miarę klasy światowej.[/quote]
Ja co roku w Lechii rozbudowuję bazę i obiekty treningowe (teraz mam doskonałą bazę treningową , dobre obiekty młodzieżowe oraz doskonały system szkolenia młodzieży) ale jakoś do tego sezonu szału z dobrymi juniorami nie było (pojawiło się dwóch z PA 120-130) ale w tym sezonie przyszedł junior co ma PA 196 który ma osobowość "Profesjonalny" oraz porównanie wg mediów "Lansowany jako nowy Ludovic Obraniak" więc robi się ciekawie :D

gmickey92 Partyzant

0
14.08.2012 13:30    #6
Moim zdaniem, dużą rolę odgrywa również reputacja kraju. Wyłapałem grając w Wiśle Kraków zawodnika z niższej ligi francuskiej wiek: 15 lat i PA: 198 na drugim miejscu zaraz po Messi. Oczywiście zdziwiony byłem, gdy udało mi się go kupić, chyba tylko dlatego, że mam nowoczesne obiekty treningowe.

W innej grze, prowadząc Seattle Sounders newgen AS Roma wiek:16 lat PA: 200 . Bardzo rzadko się to spotyka, ale w tym wypadku już na pewno odegrała rolę reputacja klubu, kraju oraz zaplecza treningowego.

Grając w Polsce naprawdę ciężko o dobrych zawodników, ale z Garbarnii Kraków udało mi się wyłapać Bartłomieja Kasprzyk. Przez pierwsze kilka sezonów najlepiej starać się skupić na rozbudowie baz treningowych i systematycznie grać w fazie grupowej ligi mistrzów.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.08.2012 o godz. 13:31

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution