Witam Forumowiczów
mam mały problem z młodym napastnikiem Yaya Sanogo otóż po kontuzji zapomniał jak się strzela bramki
wyjaśnię od początku
kupiłem go w letnim sezonie transferowym ( gram Napoli)
w sparingach ustawiałem go jako napastnika ( gram jednym napastnikiem jako cofnięty napastnik )
na skrzydłach byli cavani ,vargas pandev ,lavezzi na zmianę
sanogo w sparingach potrafił strzelić dwie bramki raz miał hattricka i zbierał super oceny
po kontuzji na której pauzował około 8 tyg tygodni delikatnie go wpuszczałem na ostatnie 15-20minut od jakiegoś czasu teraz wchodzi od początku
i po 60 minutach ma oceny ledwie 6,10
dodam że cały czas gram jednym ustawieniem nadmienię jeszcze że mam ustawiony trening użytkownika Sheda
link do taktyki
link do taktyki
czekam na porady co zmienić i dzięki
mam mały problem z młodym napastnikiem Yaya Sanogo otóż po kontuzji zapomniał jak się strzela bramki
wyjaśnię od początku
kupiłem go w letnim sezonie transferowym ( gram Napoli)
w sparingach ustawiałem go jako napastnika ( gram jednym napastnikiem jako cofnięty napastnik )
na skrzydłach byli cavani ,vargas pandev ,lavezzi na zmianę
sanogo w sparingach potrafił strzelić dwie bramki raz miał hattricka i zbierał super oceny
po kontuzji na której pauzował około 8 tyg tygodni delikatnie go wpuszczałem na ostatnie 15-20minut od jakiegoś czasu teraz wchodzi od początku
i po 60 minutach ma oceny ledwie 6,10
dodam że cały czas gram jednym ustawieniem nadmienię jeszcze że mam ustawiony trening użytkownika Sheda
link do taktyki
link do taktyki
czekam na porady co zmienić i dzięki
Najnowsze posty