Problem podczas meczu z wyswietlaniem sie sedziow w trybie 2d

gmickey92 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.08.2012, 21:06    Pytanie
Gdy rozgrywam mecze w trybie 2d to sedziowie sa jako czarne kropki, ktos wie jaki jest problem ?

Przepraszam za OT. Gdzie mogę znaleźć listę wszystkich polskich klubów w bazie edytora (oficjalnego)? Edytor jest od fm 2005 na tej samej bazie wiec jest tam duzo polskich klubów, ale ciężko jest znaleźć, ponieważ nie mają przydzielonego kraju (polska). Czy można gdzieś znaleźć listę polskich klubów od Fm 2005 do Fm 2011 ?

gmickey92 Partyzant

0
06.08.2012 14:35    #1
Czy ktoś jest w stanie mi pomóc ? Zaznaczam, iż gram polską ligę? Czy faktycznie sędziowie są czarni we wszystkich spotkaniach i nie mają nawet napisane A i S ?

stefan1984 Młody aktywista

0
06.08.2012 15:58    #2
Nie zawsze, ale jacy mają być? Jeśli któraś z drużyn wystąpi jako "czarne kulki", np Polonia Warszawa albo Cracovia w niektórych meczach wyjazdowych, to wtedy sędziowie będą pewnie czarno-żółci, albo zieloni. Jeśli wiesz, które kulki obrazują sędziów, to po co Ci jeszcze literki A i S? A co do drugiego tematu... mało bawię się w edytorze, bo na granie czasu nie mam nawet zbyt wiele, ale z tego co kojarzę, to możesz użyć filtra, by Ci pokazał tylko polskie kluby. Chociaż pewnie i tak kilka przeoczy, głównie te nieistniejące, jeśli gdzieś przez przypadek nie zaznaczono że jakiś mały klubik jest polski, i nie zaznaczono mu żadnego kraju.

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 06.08.2012 o godz. 16:04

gmickey92 Partyzant

0
06.08.2012 16:13    #3
Ale wcześniej grałem sezon w innej grze rowniez polską ligę i mieli rozowe, zolte (poprostu rozne) a teraz czy liga mistrzow czy ekstraklasa to czarne kropki. Przeinstalowalem grę i dalej to samo. Może zależy to od symulacji, że jak utworzę nową grę to będą mieć inne kolory? Nawet jak gram wisłą przeciw poloni warszawa to też mają czarne.

Co do drugiego to właśnie wiem, że w edytorze nie wyszukuje wszystkich dlatego miałem nadzieję, że gdzieś znajdę liste wszystkich klubów, bo mam zamiar je przywrócić do gry.

gmickey92 Partyzant

0
09.08.2012 15:35    #4
Przepraszam za drugi post podrzad.

Przeinstalowałem wczoraj 2 raz grę i wszystko było ok. Dzisiaj włączam eFeMa i co się okazuje znów ten sam problem.

Tutaj ilustruję problem. http://www.flick(...)ightbox/

// Edytowano 7 razy, ostatni raz 09.08.2012 o godz. 15:39

Rumcais Partyzant

0
09.08.2012 16:24    #5
Jakoś te kropki przerażająco nie wyglądają, ale nie wiem i tak, jak Ci pomóc.

A co do edytora, jedyny sposób, aby wyświetlić jedynie kluby nieistniejące, to w filtrach zaznaczyć ,,Kraj to" i pozostawić potem puste pole. Niestety nie można znaleźć nieistniejących z konkretnego kraju. Co najwyżej możesz wpisać miasto do filtra, ale z kolei nie wszystkie zespoły mają takowe przyporządkowane.

gmickey92 Partyzant

0
09.08.2012 16:43    #6
Dla mnie te kropki nie są za miłe dla oka, tymbardziej iż wiem, że się nie wyświetlają poprawnie. Niestety problemu chyba nie rozwiażę.

gmickey92 Partyzant

0
10.08.2012 18:09    #7
Ponownie przepraszam.

Może to jest jakiś błąd ze sterownika komputera? Dla pewności, jakie pliki odpowiadają za wyświetlanie się sędziów w trybie 2d ?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.