Wypożyczenie zawodnika z klubu filialnego

HashVanHebel Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.08.2012, 12:17    Pytanie
Mój problem polega na tym, że moim klubem filialnym jest Manchester City i w tej "umowie" przeczytałem, że będą wypożyczać mi piłkarzy i płacić 100% ich wynagrodzenia. Przeglądając ich skład zobaczyłem utalentowanego chłopaka do wypożyczenia więc złożyłem ofertę wg której to Manchester miał płacić 100% jego wynagrodzenia. Oferta została odrzucona. Żeby wypożyczyć kogoś od nich jako od klubu filialnego muszę zrobić to jakoś inaczej niż przez normalną ofertę, czy może to oni będą mi proponować zawodników na wypożyczenie?

tidididi Partyzant

0
08.08.2012 12:19    #1
Wątpię, aby Man City był Twoim klubem filialny. Co najwyżej może być patronackim.

Oni będą proponować Ci zawodników na wypożyczenie.

Użytkownik uznał post za pomocny

HashVanHebel Partyzant

0
08.08.2012 12:25    #2
Tak, pomyliłem pojęcia - patronackim ;)

skazi Partyzant

0
08.08.2012 14:32    #3
Bo ta opcja współpracy między klubami filialnymi a patronackimi jest jakaś lipna. Grając w Walii miałem jako klub patronacki Aberdeen i gdy chciałem wypożyczyć od nich jakiegoś piłkarza (mimo że był młody i do wypożyczenia) to albo klub odrzucał ofertę albo piłkarz.

Egomaniac Partyzant

0
08.08.2012 18:59    #4
Bo tylko oni (klub patronacki) wybierają kogo ci wypożyczą. Innego wyjścia nie ma.
`To co chciałbym umieć wyjaśnić, to gotowość, jaką mają piłkarze i jaką ja też miałem, żeby iść za nim aż na koniec świata` - Jorge Costa o Jose Mourinho

skazi Partyzant

0
08.08.2012 19:05    #5
[quote="Egomaniac"]Bo tylko oni (klub patronacki) wybierają kogo ci wypożyczą. Innego wyjścia nie ma.[/quote]
Ciekawe tylko że przez 2 lata nie dostałem żadnej informacji kogo chcą mi wypożyczyć. Po kiego mi taka współpraca jak ja na niej nic nie zyskuję?

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

0
08.08.2012 20:17    #6
Niestety,ale tak to już jest w fmie. Jesteś zdany na łaskę lub niełaskę klubu patronackiego i zazwyczaj nic z tego nie masz. Kiedyś prowadziłem 2-go ligowy klub węgierski. Po awansie do pierwszej zacząłem współpracę z Dynamem Kijów. Myślałem, że z ich ogromem utalentowanych juniorów stanę się szybko znaczącym klubem na Węgrzech. Nic z tych rzeczy. Czekałem 3 sezony na pierwszego zawodnika, a jak w końcu przysłali, to takiego, który nie mieścił się u mnie na ławce

Egomaniac Partyzant

0
08.08.2012 22:23    #7
W FM 08 grałem jakimś klubem z Blue Square South i moim klubem patronackim było Oldham. Dostałem 2 graczy w 1. sezonie i to jeszcze takich, którzy byli najlepszymi zawodnikami klubu. ;)
`To co chciałbym umieć wyjaśnić, to gotowość, jaką mają piłkarze i jaką ja też miałem, żeby iść za nim aż na koniec świata` - Jorge Costa o Jose Mourinho

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.