Athletic & Baskonia

Klim Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.07.2006, 02:02    Pytanie
Witam mam kilka pytań ,ale morze zaczne od poczatku.Gram w lidze hiszpanskiej miałem swojego ulubionego sparing partnera do testowania moich kopaczy ,mianowicie klub o nazwie Baskonia.Przyszedł nowy sezon 07/08 wiec szukam "mojej" Baskoni aby przetestowac nowych zawodników i ... jakierz było moje zdziwienie gdy okazało sie że Baskonia(od nowego sezonu) stała sie drużyna U-18 klubu Athletic Blibao 0_0 ... a teraz kilka pytań :
1.Czy to że Baskonia stała sie klubem U-18 Athleticu to przypadek tzn. czy jest zdarzenie losowe (czy zaprogramowane przez twórców Fm-a)? czy morze w rzeczywistosci Baskonia została/zostanie (nic mi na ten temat nie wiadomo) klubem U-18 athleticu ??
2.Czy jako menagerowie mam wpływ na podpisywanie podobnych umów miedzy klubami ?? (jesli tak to gdzie znajde odpowiednie opcje?) Pozdrawiam i czekam na dopowiedz :)

manager999 Proletariat

0
26.07.2006 03:21    #1
ale jak wyjdzie FM 2007 to będziesz miał :)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
26.07.2006 05:51    #2
1. Moim zdaniem - chociaż nigdy się z tym nie spotkałem - jest to zaprogramowane przez twórców. Albo jest jakiś bug, który coś takiego zrobił z drużyną. Należałoby miec teraz więcej informacji, czy u wszystkich się tak dzieje.

2. Nie masz na to wpływu. Umowy między klubami zawierają prezesi, trenerzy zaś mają trenować zespół i w niektórych klubach robić transfery.

Kezman Partyzant

0
26.07.2006 08:27    #3
http://www.athle(...)mp;idi=2 zespol podlega pod Athletic

m-a-t-t-e-o Partyzant

0
26.07.2006 10:34    #4
Chciałbym zauważyć że w Athleticu grają sami Baskowie. Wiadomo więc że klub taki jak Baskonia po wydaniu jakiegoś talentu (bądz nawet lepszego grajka) prędzej czy póżniej oddaje go "starszemu bratu"

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.