Zmiana statusu klubu

misiek993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.08.2012, 02:40    Pytanie
Witam. Gram moim East Stirlingshire, aktualnie znajduję się w 1 lidze szkockiej(drugi poziom rozgrywek). Jeden sezon już w tej lidze spędziłem, zaczyna się drugi a mój klub nadal ma status półzawodowy. Włącznie ze mną na 10 zespołów w lidze, dwa są półzawodowe. Moje pytanie brzmi kiedy się to zmieni? W prośbach do zarządu nie mogę tego wybrać, jest na szaro. Drugi sezon na zapleczu ekstraklasy a mój klub nadal nie jest zawodowy. O co tu chodzi, trzeba spełnić jakieś warunki?

gmickey92 Partyzant

0
14.08.2012 13:25    #1
Jeśli jesteś kandydatem do spadku to po co mają zmieniać status, skoro istnieje conajmniej 80% szans, że spadniesz.

misiek993 Partyzant

0
14.08.2012 15:38    #2
I tutaj też jest w sumie problem. W pierwszym sezonie w tej lidze zająłem 5 miejsce a w kolejnym media nadal typują mnie na 10 miejsce na 10 możliwych. Ta gra jest trochę nie fair, bo ocenia to na podstawie reputacji a nie piłkarzy, czy ostatnio zajętego miejsca :/

stefan1984 Młody aktywista

0
14.08.2012 15:45    #3
Więc po raz drugi udowodnij, że się mylą =) A co do pytania, to nie znam się szczególnie na zawiłościach szkockich lig, być może musisz awansować, żeby móc zmienić status klubu. Poza tym jeśli klub jest półzawodowy, to możesz podpisywać z zawodnikami również kontrakty profesjonalne, wiec co za różnica?

misiek993 Partyzant

0
14.08.2012 15:51    #4
Różnica jest w tym, jacy piłkarze chcą do mnie przychodzić. Nie zbuduję bardzo mocnego klubu w tej lidze, gdy piłkarzom przeszkadza to, że klub nie jest w pełni profesjonalny :) No i długość kontraktów maksymalna jest tylko 3 lata co zmniejsza zyski z ewentualnych sprzedaży.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.08.2012 o godz. 15:52

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.