Od czego zależy ilość zawodników na ekranie wyszukiwania ?

Cinek1013 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.08.2012, 23:25    Pytanie
Witajcie !
Mam do was małe pytanie(patrz temat).
Wie ktoś może od czego to zależy ?
Chodzi mi o ten ekran co możemy według atrybutów np szukac itp.
Pozdrawiam.

dooomiiin Młody aktywista

0
24.08.2012 08:44    #1
Od filtru jaki zastosujesz.
by dooomiiin

Cinek1013 Partyzant

0
24.08.2012 09:01    #2
Chodzi mi o to że powiedzmy daję filtr u trenerów : determinacja -15, motywowanie- 15, trening siłowy- 15.
A tutaj pusta lista...
Wchodzę w profil mojego stałego trenera który ma wszystkie atrybuty wyższe od tych podanych w filtrze.
Dlaczego nie został pokazany w wyszukiwarce, dodam że "nierealistycznym celem transferowym" też nie jest bo bez problemów podpisze ze mną kontrakt.
To zależy od scoutów ?
Chciałbym żeby większośc zawodników będących w grze była dostępna w wyszukiwarce.
Usprawniło by mi to wyszukiwanie sztabu szkoleniowego, oraz młodych talentów.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.08.2012 o godz. 09:03

stefan1984 Młody aktywista

0
24.08.2012 09:17    #3
Tak, to zależy od wiedzy Twoich scoutów i całego sztabu szkoleniowego. Zwłaszcza, jeśli szukany trener był innej narodowości, niż prowadzony przez Ciebie klub, lub narodowość Twojego wirtualnego menadżera. Pojawi się po wpisaniu w okienko szybkiego wyszukiwania jego nazwiska, ale nie zawsze pojawi się w tym ekranie wyszukiwania, gdzie mamy filtry, listy życzeń i te inne cuda =)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.08.2012 o godz. 09:19

Cinek1013 Partyzant

0
24.08.2012 09:39    #4
Lepiej będzie jak będę zatrudniał scoutów różnych narodowości ale z gorszymi atrybutami czy powiedzmy np anglików ale z dobrymi atrybutami ?

buczek93 Młody aktywista

0
24.08.2012 11:23    #5
To fakt, że zagraniczni skauci powiększają wyniki w ekranie wyszukiwania. Ale zdobycie ogólnoświatowej szczegółowej wiedzy graniczy z cudem - trzeba mieć filie rozsiane po całym świecie, często w kompletnych egzotykach (afrykański busz, lasy w Ameryce Środkowej, daleki wschód), ze dwudziestu skautów z różnych (naprawdę różnych) krajów z porządnymi atrybutami (det, ocena potencjału, umiejętności, zdolność do adaptacji >15). A słabi skauci poszerzą ci wiedzę, ale będą się częściej mylić w ocenie gracza. Mimo wszystko, chyba lepiej wiedzieć więcej i ewentualnie zweryfikować tę wiedzę za pomocą kogoś innego, niż być dobrym, ale tylko na własnym podwórku, prawda ?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.