Witam. W oczekiwaniu na nowego eFMa, postanowiłem odświeżyć moją przerwaną karierę Tottenhamem. Skończyłem 4 sezon i jak to mam w zwyczaju po ostatnim meczu w sezonie (w tym wypadku finał LM) po przedłużałem kontrakty, i inne duperele, zasejwowałem i już zacząłem myśleć o nowych celach transferowych. A wiec spacja i jedziemy dalej, nowy dzień, nowe wiadomości i informacja która mnie ucieszyła - zarząd pozyskał fundusze na nowy stadion (swoją drogą jestem już w legendach klubu jednak stadion miał nosić nazwe byłego piłkarza Spurs Perrymana, to mnie trochę zirytowało) Wiec klikam kontynuuj, gra przechodzi na następny dzień i zostawiam, ide sobie zrobić kawe, w tym samym czasie, brachol mi sie wpierniczył i wyłączył gre nie sejwując, myśle sobie zadna strata, sejw mam z przed dni, wiec ładuje gre ponownie, przechodze do następnego dnia, a tam zamiast tej wiadomości o budowie stadionu, wyświetla się inna o tym że klub jest w bardzo dobrej sytuacji finansowej i spłaca część długów. WTF? Co to za losowość że po ponownym wczytaniu sejwa zamiast info o budowie stadionu mam info o splacie długów.
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.08.2012, 16:59
Najnowsze posty