Witam, otóż mam taki problem: Gram QPR, ustawiłem taktykę itd. i wygrywam mecze, z Chelsea 3:0, z United remis na wyjeździe 2:2, 3:1 bodajże z Arsenalem. Wgl wyniki świetne, 4 pozycja w tabeli po rundzie jesiennej, pierwsze mecze rundy wiosennej też były dobre. 4:2 z Fulham czy 2:2 z Arsenalem na wyjeździe, jednak od kilku meczy zaczęło się coś psuć, zawodnicy wybijają piłkę na aut, najlepszy strzelec ligi (Cisse) nawet nie dochodzi do sytuacji strzeleckich, a jak już dojdzie to schrzani, zawodnicy podają do rywala itd. Nawet bodajże Bent (z Aston Villi) strzelił mi głową po dośrodkowaniu, gdy kryło go 3 obrońców. Jak wiemy Bent raczej nie jest dobry w powietrzu, a moi obrońcy to Cahill, Dragutinović i Bosingwa. Wydaje mi się, że każdy zawodnik z tej trójki gra lepiej w powietrzu od Darrena.
Dodatkowo właśnie gram przeciwko Aston Villi u siebie i przegrywam do przerwy 2:0, gdy kilka miesięcy temu w pucharze wygrałem 3:0 a w lidze na wyjeździe 3:1.
Może mi ktoś coś powiedzieć co jest nie tak?
FM 11.3
Dodatkowo właśnie gram przeciwko Aston Villi u siebie i przegrywam do przerwy 2:0, gdy kilka miesięcy temu w pucharze wygrałem 3:0 a w lidze na wyjeździe 3:1.
Może mi ktoś coś powiedzieć co jest nie tak?
FM 11.3
Najnowsze posty