[quote="Viique"]Podepnę się pod temat, bo mam podobne pytanie, ale odnoszące się do najnowszej odsłony FMa. Nie posiadam jeszcze swojej kopii, ale bardzo intryguje mnie opcja wyboru licencji i rozdysponowywania atrybutów naszej postaci przed rozpoczęciem rozgrywki. Jestem ogromnym entuzjastą gry 'od zera do bohatera' zastanawia mnie, więc jak wygląda rozgrywka przy braku licencji trenerskiej i doświadczeniu 'niedzielny piłkarz'? Domyślam się, że przy rozpoczęciu gry jako bezrobotny, brak licencji oznacza, że żaden, nawet najgorszy klub nie zgodzi się podpisać z nami umowy dopóki nie wyrobimy odpowiednich papierów. Czy nasza postać z czasem sama odbywa poszczególne kursy trenerskie czy wyboru kiedy i jaki kurs zrobi zależy od nas? Z czasem gdy nasza postać zdobywa doświadczenie, rozwijane są również zapewne atrybuty naszej postaci - czy punkty rozdzielamy sami czy wybór dokonuje się automatycznie? Podzielcie się waszymi wrażeniami jeśli chodzi o ten aspekt gry
[/quote]
nawet bez doświadczenia i licencji dostaniesz pracę, wszystko zależy ile i jakie ligi masz ustawione, ale zazwyczaj będzie to klub o bardzo niskiej reputacji. Jak chcesz robić kurs to musisz poprosić o to zarząd, ale jeśli nie mają kasy to Cię nie puszczą, i atrybuty rozdziela za Ciebie gra
Najnowsze posty