problem z bramkarzem

dracko21 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.09.2012, 02:57    Pytanie
Macie tak, że wasz bramkarz podaję zawsze na lewą stronę mimo, że ma wyznaczone podanie do PŚO? Można coś z tym zrobić?;)

stefan1984 Młody aktywista

0
01.09.2012 08:32    #1
Może jest wybitnie prawonożny, i tak mu łatwiej. Albo błyskotliwy i kreatywny, i uznaje że lepiej tam podać =) Albo w taktyce jest duża swoboda podejmowania decyzji pozostawiona zawodnikom. Więcej zrobić niż wyznaczyć, komu ma podawać, to chyba już trudno =)

dracko21 Partyzant

0
01.09.2012 18:57    #2
swoboda taktyczna ograniczona, podania na maxa krótkie, obrońca do którego ma być podawana piłka jest cofnięty przy rozpoczynaniu od bramki żeby łatwiej było do niego podać, wszyscy bramkarze tak u mnie robią :/.

Valdi91 Młody aktywista

0
01.09.2012 19:05    #3
Ja mam u bramkarza swobodę ograniczoną, podania krótkie, i wyprowadzanie jako 'zostawienie piłki obrońcy'. 90% akcji zaczyna podając do obrońców, najczęściej jest to prawy wysunięty obrońca, choć w poleceniach nie ma sprecyzowane do kogo konkretnie ma podawać.

dracko21 Partyzant

0
02.09.2012 02:10    #4
Sam nie wiem co o tym myśleć już... De Gea ma ulubione zagranie 'unikaj gry słabszą nogą' i jest prawonożny, stąd jego 90% podań na lewe skrzydło. Lewonożny bramkarz podaję na prawo. Problem był by rozwiązany, a odpowiedzią było by, że wszystko zależy od preferowanej nogi bramkarza, gdyby nie to, że w kilku meczach De Gei zdarzało się zagrać mniej więcej tyle samo piłek na prawo jak i na lewo. Problem leży gdzieś indziej... W dodatku raczej nie w ustawieniach bramkarza, cokolwiek nie zmieniłem problem dalej istniał.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.