Cześć, mam bardzo denerwujący problem, a mianowicie chodzi mi o mecze wyjazdowe. Czy Wy też tak macie, że na swoim boisku potraficie ograć Barcelonę z ogromną przewagą w posiadaniu piłki, celnych strzałach na bramkę i minimalną przewagą 3-4 bramkami, a na wyjeździe przegrywacie z beniaminkiem? Mam taki problem od ponad roku (w grze) i nie wiem jak temu zapobiec. Próbowałem już chyba wszystkiego: od kilkunastu zmian taktyki, po zmiany piłkarzy oraz treningu, jednak nadal nie umiem sobie z tym poradzić. Na początku gry, gdy zaczynałem, to szczerze mówiąc takich "problemów?" nie miałem, jednak po jakimś czasie strasznie się zaczęło rzucać w oczy i nie ukrywam, że jest to bardzo denerwujące. Czasami uda mi się uratować remis, ale wyniki takich meczów kończą się wysokim wynikiem (min. 3-3). Gra jest nudna, ponieważ każdy mecz wyjazdowy jest dla mnie przegrany i gdy tylko widzę, że następny mecz będzie na wyjeździe, to od razu odechciewa się grać :/ Macie jakieś pomysły w jaki sposób mogę to ogarnąć? :/
Najnowsze posty