Coś dla zespołów z niższych lig brytyjskich
Dartford sezon 2012/2013 Blue Square Premier (FM12)
Bramkarze:
1.
Peter Kurucz - bardzo dobry bramkarz, z wolnego z West Ham (w 1 sezonie), gra w reprze Węgier - POLECAM!
12.
Wesley Foderingham - zapowiada się nieźle, w 2 sezonie
23. Deren Ibrahim - ten bramkarz to nie ma przyszłości, ba! teraźniejszości też nie
Obrońcy:
2.
Serge Branco (L/P O) - z wolnego z Wisły (w 1 sezonie), sam się zdziwiłem, że przyszedł
15. Chris Perry (ŚO) - doświadczony obrońca, typowy drwal, nieźle się spisał w 1 sezonie ale teraz nie daje już rady
3.
Jack Francis (ŚO) - potencjalnie legenda mojego klubu, niesamowity talent, ściągnąłem go z wolnego a jego ostatnim klubem było Scunthorpe w 2008 roku(!), ustawiam go jako obrońca grający piłką, pakuje bramy z rzutów rożnych aż miło (w BSP 19meczów i 13 bramek)
4.
Tom Cadmore (ŚO/ PO) - z wolnego z Hayes & Yeading (w 2 sezonie), dobry grajek na tym poziomie
5. Adam Green (LO) - typowy wyrobnik, daje rade, w klubie od początku mojej kariery
16.
William Ekong (ŚO/DP/ŚP) - młody, obiecujący Holender, z wolnego z Tottenhamu (w 2 sezonie), uczę go gry jako DP i tam też dobrze się spisuje, powołują go to repry Holandia U21
17.
Sebastian Dunbar (LO/LP) - powoli się rozkręca ale coraz lepsze noty zbiera, duże ciągoty do ataku ma, sprowadziłem go z wolnego (w 2 sezonie)
13. Jamie Sendles-White (ŚO) - 18latek chyba newgen ale nie dam głowy, z wolnego z QPR
Pomocnicy:
6.
Sam Byles (DP/SP/OP) - podstawowy DP, nie jest jakiś świetny ale daje rade, z wolnego w 1 sezonie (ostatnio grał w Arsenalu w 2010 roku)
14. Jon Wallis (ŚP/OP/PP) - najlepiej gra jako rozgrywający ale u mnie jest zapchajdziurą, od początku w tej drużynie
7.
Gareth Williams (ŚP/DP) - podstawowy rozgrywający, pamiętam jak w starszych FMach grał w Champioship, 2 lata kontuzji i wylądował u mnie, atrybuty bardzo dobre ale gra taka sobie, raz znakomicie, raz gorzej, raz jakby nie istniał
13.
Reece Hands (ŚP) - młody, fajnie reguluje grę w środku pola, wolny z Blackburn w 2 sezonie
10.
Michael Ordish (PP) - myślałem, że zawładnie tą ligą ale gra w kratkę, 19 lat ma może dlatego, grał w Celticu, 14tysi dałem w 2 sezonie
20. Damian Sadowski (PP/N) - 8tys z Rozwoju Katowice (wcześniej Leśnica), nawet daje rade, 25lat, w 2 sezonie
11.
Richard Graham (LP) - dziadek klubu oddaje serce za Dartford
, od początku tu był
19. Brendan Kiernan (PP/LP) - wypożyczony z Wimbledon, daje rade jako lewy schodzący
8. Paweł Nowacki (OŚP) - myślałem, że będzie podstawowym rozgrywającym ale gra tak jakoś nijak, 4tys z Gwardii Koszalin, potrafi zagrać niekonwencjonalną piłkę (w 2 sezonie)
Napastnicy:
9.
Pablo Counago (WN) - strzela jak głupi, nie wiem czemu chciał przyjść ma już 33 lata ale ciągle jest u mnie podstawowym snajperem, wolny z Crystal Palace, miał już 2 dość długie kontuzje (w 1 sezonie)
21.
Matthew Patterson (WN) - zmiennik, ledwo co go zakontraktowałem z wolnego i nabawił się kontuzji, wygląda ciekawie
32.
Aron Wint (WN/OŚP) - młodziak z wolnego z Scunthorpe w 2 sezonie, szybki, zwinny etc taki Theo Walcott
Troszku wyprzedzę manifest. Tym zestawieniem mam 2 miejsce jako beniaminek BSP, po 10 kolejkach miałem 10 wygranych
Zapraszam do śledzenia mojej kariery!
!! click !! // Edytowano 3 razy, ostatni raz 21.08.2012 o godz. 18:57
Najnowsze posty