Problem z pozwoleniem o pracę

Kanius Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.09.2012, 00:29    Pytanie
Witam. Mam problem z pozwoleniem o pracę. Zaczynam 4 sezon Huddersfield, awansowałem do Premiership i szykuję wzmocnienia - już dogadałem się z Darwinem Quinterą i Palyakou. Obaj nie dostali pozwolenia. Chciałem się z tego powodu spytać na jakiej zasadzie funkcjonują przepisy z tym pozwoleniem o pracę. Ktoś pisał, że jak zawodnik regularnie gra w kadrze to może przejść - obaj są systematycznie powoływani i grają, podczas gdy rok temu sprowadziłem argentyńskiego obrońcę(Za darmo), który reprezentacji na oczy nie widział i nie musiałem się nawet odwoływać.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.09.2012, 00:31

Kanius Partyzant

0
20.09.2012 22:40    #10
Sprawdziłem do Tottenhamu przeszedł jeden Nigeryjczyk, do Wigan jeden Egipcjanin i na tym się obcokrajowcy kończą. Zebrałem tak dużo raportów scoutów, za każdym razem mówią, że zawodnik nie ma szans na pozwolenie, tak jakby embargo ktoś wprowadził.

Nawet City czy Manu w 3 sezonie kupiło dwóch młodziaków, żadnego innego zawodnika.

To jest niemożliwe, że kompletnie żaden zawodnik nie otrzymał pozwolenia na pracę poczynając od juniorów, aż po graczy grających w I składzie w reprezentacji.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 20.09.2012 o godz. 22:45

fmisiof Partyzant

0
21.09.2012 11:10    #11
Mam to samo. Gram Arsenalem. Moi mlodzi graja w Anderlechcie do czasu az zdobeda obywatelstwo Belgijskie. Nigdy nie postrzegalem tego jako bug ale raczej "utrudnienie" badz "urozmaicenie" rozgrywki.

Kanius Partyzant

0
21.09.2012 12:29    #12
Ale problem w tym mam, że ja ich nie mogę ściągnąć do klubu, bo transfer jest anulowany. Przesiedziałem wczoraj trochę nad tym i kilku zawodników otrzymało pozwolenie, czyli nie jest to bug, a durnowatość przepisów.

skazi Partyzant

0
21.09.2012 14:28    #13
Być może jest tak że jak ma się klub filialny np. z Belgii to wtedy transfer nie będzie anulowany, i będzie można gracza wypożyczyć jak napisał kolega wyżej.

fmisiof Partyzant

0
21.09.2012 14:40    #14
Dokladnie tak jest.
Nalezy jednak pamietac ze w przypadku Belgii trzeba miec w pelni zupdatowanego FM-a poniewaz w najnowszym patchu naprawili buga zwiazanego z pozyskiwaniem narodowsci w tym kraju.

W Belgii Papiery zdobywasz na zasadzie ciaglosci pobytu. Tzn zawodnik musi ciagle grac w belgijskim klubie przez 3 lata. We wczesniejszych wersjach gry byl problem poniewaz mozna bylo wyslac tylko na roczne wypozyczenie i po powrocie do klubu zawodnikowi resetowal sie licznik pobytu w kraju. Teraz po wygasnieciu wypozyczenia mamy 60 dni do zresetowania sie licznika. Nalezy po prostu wyslac zawodnika w przeciagu 2 miesiecy znow do jakiegos Belgijskiego klubu.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.09.2012 o godz. 14:40

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.