Julio Cesar

karolfcb Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.09.2012, 22:55    Pytanie
Witam,
zastanawiam się nad sprzedaniem Julio Cesara. Gram 2 sezon QPR, ma już 33 lata, a jest wart 30 MLN EURO. W pierwszym sezonie został wybrany najlepszym bramkarzem EPL.
Jeszcze z sezon, 2 by pograł na bardzo wysokim poziomie, ale mam też młodą gwiazdę, którą ściągnąłem z Juve- Laurentiu Branescu i Roberta Greena.
To co mi radzicie, żeby sprzedać Julio Cesara za 30 mln i ogrywał Branescu czy zostawić go i sprzedać w przyszłości za 3-5 razy mniejszą kwotę? Proszę o w miarę szybką odpowiedz :)

tts0 Partyzant

0
21.09.2012 23:00    #1
Chyba sam sobie udzieliłeś odpowiedzi:) Skoro masz w składzie młodą gwiazdę, to sprzedaj dziada za te 30 milionów. Znając FM'a młody niedługo będzie o wiele lepszy od Julio Cesara, więc nie wahaj się! Zarób 30 milionów!
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
21.09.2012 23:33    #2
Nie sprzedawaj. Młody nie da Ci tego poziomu. Ja jestem za powolną zmianą warty. Te 30 mln raczej Ci zbędne. A przynajmniej nie dadzą takich efektów jak nauka Branescu u boku Cesara i jego godne występy.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Robsson93 Partyzant

0
22.09.2012 08:48    #3
nie sprzedawaj. Jest Bardzo doświadczonym bramkarzem. Tacy są niezbędni, a Branescu wypożycz. Na wypożyczeniu musi się ogrywać.

ronaldek1 Młody aktywista

0
22.09.2012 09:22    #4
Lepiej niech zostanie do końca kariery. Ja tak przynajmniej robię z każdym staruszkiem u mnie. Poza tym kto by ci go kupił?
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

tts0 Partyzant

0
22.09.2012 13:51    #5
Eh, Wy ludzie małej wiary!;) Kiedyś miałem podobną sytuację - starszy bramkarz, 3 razy z rzędu najlepszy golkiper ligi i nagle kupiłem dobrze zapowiadającego się 18-sto latka, który na tę chwilę nie był lepszy od swojego starszego kolegi. Zaryzykowałem i pozbyłem się doświadczonego zawodnika, robiąc tym samym miejsce dla młodziana - rok później był już kapitanem drużyny a o jego względy zabiegały najlepsze kluby świata! Nie ma się co zastanawiać - jeśli ktoś zechce kupić Julio Cesara, to sprzedaj go bez wahania! Pewnie nie dostaniesz 30 milonów, ale ktoś na pewno da za niego rozsądne pieniądze. Trzeba ryzykować i stawiać na młodych, to się w FMie sprawdza znakomicie!:)
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

piotrp504 Partyzant

0
22.09.2012 15:23    #6
Własnie gram Qpr -em i Julio cesar jest u mnie kluczowym bramkarzem
w poprzedniej karierze grałem Interem grał prawie do czterdziestki i nie było mocnych na niego
nie sprzedawaj
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

kowalsyk Partyzant

0
22.09.2012 15:33    #7
Bramkarze działają na innej granicy wiekowej niż piłkarze z pola i spokojnie gdzieś do 38 roku będą dobrze grać. Więc nie sprzedawaj, bo na kilka lat ci starczy, a QPR biednym klubem nie jest, więc na piłkarzy będzie cię stać.

chris000 Partyzant

0
22.09.2012 15:52    #8
Jak masz szanse sprzedać starego dziada za grubą kasę to SPRZEDAWAJ!
Bo za rok albo dwa nie dostaniesz za niego nawet połowy i odejdzie za pare lat za darmo ....

Ja sprzedałem Drogbę, bo miał 33 lata i dostałem 30mln euro.
Było mi szkoda, ale wiedziałem ze odejdzie za duzo mniejsze pieniadze za pare lat wiec sprzedałem i kupiłem młodego.
Nie ma po co trzymac starych piłkarzy w druzynie

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.