Problemy z instalacją FM-a

Fley79 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.11.2012, 09:50    #1
Jestem użytkownikiem fm od dawna jedyną wersję jaką opuściłem było 2012, zakupiłem wersję pudełkową 2013 w sklepie internetowym. Z tej płytki zainstalował mi się tylko steam i po aktywacji konta rozpoczęło się ściąganie gry. Czy taki schemat jest prawidłow? Czy tak było w poprzedniej wersji? Czy wersja pudełkowa nie ma instalki na płycie? Wiem pytania pewnie są bardzo banalne ale chciałbym juz pograc a nie wiem co robić - bo mój największy problem to słaby internet instalację steam'u jakoś przebrnąłem ale żeby ściągnąć całą grę to chyba nie da rady:)

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.11.2012, 10:13

leo21 Młody aktywista

0
05.11.2012 09:53    #2
Jak kupiłeś wersje pudełkową to gra Ci powinna zainstalować się z płyty, a ze Steama powinna się pobrać mała aktualizacja ;)

Fley79 Partyzant

0
05.11.2012 09:56    #3
Ale jak wkładam płytkę to odpala się tylko setup steamu, jak go zainstaluję to nie mam żadnego folderu z grą, a jak wejde do steama to on chce ściągac ok 2GB więc nie wiem czy to jest mała aktualizacja:) proszę o pomoc

siimoon Partyzant

0
05.11.2012 10:05    #4
niestety musisz jakoś przebrnąć przez ściąganie ze Steam, tak samo było w FM 12 ... mnie też to za bardzo na ręke nie jest bo mam internet z Blueconnect, gdzie jest limit miesięczny i tak muszę czekać do 24 żeby nie zmarnować1/3 mojego limitu.
Tylko, że jak już się wszystko pościąga gra przez Steam wydaje się przyjemniejsza niż w wersji CD .... chociażby z powodu osiągnięć(moim zdaniem dodają smaczku)
PS. Później połączenie jest potrzebne tylko do odpalenia gry, jak już wskoczy do ekranu startowego można się spokojnie rozłączyć z netem i cieszyć się grą.

Fley79 Partyzant

0
05.11.2012 10:09    #5
Tylko że u mnie problemem jest to że net nie działa stabilnie i może nie dać rady ściągnąć pliku bo jest zwiecha co wtedy? Wydałem kasę na marne?

soczo1 Partyzant

0
05.11.2012 18:17    #6
Też jest to dla mnie dziwne rozwiązanie, czyli wychodzi na to, że użytkownik, który nie ma internetu (wiem, że w dzisiejszych czasach mało realne, ale dajmy taki przykład) to nie pogra w FM, tak ? Pozdrawiam

Peps Partyzant

0
05.11.2012 18:23    #7
"do aktywacji wymagane jest połączenie z internetem oraz darmowe konto w systemie steam" <- niestety, mi też się to nie podoba, że aby pograć trzeba mieć połączenie z internetem. Paranoja jakby nie było. Mam laptopa, chodzić mogę z nim nawet po lesie, a pograć już nie.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
05.11.2012 18:43    #8
Do aktywacji. Zakładam, że znasz znaczenie słowa aktywacja. Wystarczy, że masz internet tylko przy instalacji, potem możesz nawet wyjechać na Antarktydę albo nie płacić rachunków i grać w FM-a. I tak, po aktywacji możesz też włączyć FM-a w lesie.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.11.2012 o godz. 18:44

Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

roma87 Partyzant

0
13.11.2012 17:22    #9
Siema a ja kupilem dzis FM13 i wpisuje kod w steam ten kod produktu i caly czas wyskakuje ze sie nie zgadza dlaczego co mam zrobic?? a klucz jest zapisany na ksiazeczce instalacyjnej ktora byla w opakowaniu pomocy:(

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.