"-"
1. Beznadziejny trening(paski rules)
2. Silnik meczowy jest fatalny, gram Realem(co prawda wygrywam), ale różnicy umiejętności moich i np. Granady nie widać, mecze są wyrównane.
3. Całkowita losowość wyników.
4. Nie widać na wierzchu czy zawodnik poprawił atrybut, tylko trzeba się zagłębiać w profilu.
5. Nudne mecze(dawniej tym się ekscytowało, teraz mnie to nie rusza, ale to chyba przez słaby silnik)
6. Trochę nierealne statystyki(po 4 meczach aż 5 zawodników ma powyżej 6 goli)
7. Ciągłe crash dumps.
8. Dziwne, że to jeszcze nie padło - ciągle jest ktoś niezadowolony po rozmowie motywacyjnej.
9. Taktyka, która powodowała, że wygrywałem wszystko teraz zawodzi.
"+"
1. Całkiem fajny i przejrzysty interfejs.
2. Obietnice zarządu i spotkania.
OFFTOP : Czy Wam też tak słabo idzie ?(nie chodzi o wyniki, tylko o styl gry zespołu)
1. Beznadziejny trening(paski rules)
2. Silnik meczowy jest fatalny, gram Realem(co prawda wygrywam), ale różnicy umiejętności moich i np. Granady nie widać, mecze są wyrównane.
3. Całkowita losowość wyników.
4. Nie widać na wierzchu czy zawodnik poprawił atrybut, tylko trzeba się zagłębiać w profilu.
5. Nudne mecze(dawniej tym się ekscytowało, teraz mnie to nie rusza, ale to chyba przez słaby silnik)
6. Trochę nierealne statystyki(po 4 meczach aż 5 zawodników ma powyżej 6 goli)
7. Ciągłe crash dumps.
8. Dziwne, że to jeszcze nie padło - ciągle jest ktoś niezadowolony po rozmowie motywacyjnej.
9. Taktyka, która powodowała, że wygrywałem wszystko teraz zawodzi.
"+"
1. Całkiem fajny i przejrzysty interfejs.
2. Obietnice zarządu i spotkania.
OFFTOP : Czy Wam też tak słabo idzie ?(nie chodzi o wyniki, tylko o styl gry zespołu)
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.11.2012 o godz. 18:30
Najnowsze posty