Problem ze skórkami

Mar1992 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.11.2012 21:40    #11
Pytanie podstawowe, może głupie, ale... wypakowałeś skórkę?

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
0
06.11.2012 23:54    #12
Tak wygląda przykładowo zawartość folderu skins: http://img30(...)reen.JPG
Ty chyba od razu wrzucasz folder fm2013carbonFinal do folderu skins, a tam są dwie wersje skina.
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

adamlinho24 Partyzant

0
07.11.2012 08:25    #13
no udało sie :) mam mozliwosc wybrania skorek ktore sciagłem ale pojawia sie nowy problem :/ np ładuje skórke carbon ,wszytko fajnie przeksztłciło sie w ciemnie kolory itd ,ale gdy wejde na nowa rozgrywke czy wczytanie gry,ładuje ładuje i wgrywa pojawia sie ta okropna tradycyjna skórka i w ustwieniach nie mam juz mozliwosci zmiany bo na liscie skorek jest tylko ta orginalna.....

adamlinho24 Partyzant

0
07.11.2012 14:32    #14
i napis Football Manager wersja 13.1.1 ,to moze mam wersje beta jeszcze ???

felli Partyzant

0
07.11.2012 20:08    #15
Czesc, jestem nowym fm maniakiem i tez probuje wgrac twarze i stroje i tez mam problem bo jak sciagam to nie mam zadnych folderow tylko jakies zwykle dokumenty (ktore wrzucam do odpowiednich folderow - stworzylem 'graphics' - a w grze nic sie nie dzieje mimo zmienienia ustawien) . Prosze o pomoc.

adamlinho24 Partyzant

0
07.11.2012 20:12    #16
wiec tak sprawa wyglada nastepująco lesqcho, skin nie chce mi sie załadowac (tzn załaduje sie ,ale gdy włącze nową gre wraca ten stary ;/) , na domiar złego w starej(oryginalnej-przeklętej) skórce nie widac atrybutów piłkarzy..........

Szetela2 Partyzant

0
07.11.2012 22:49    #17
Juz wam pomagam w ustawieniach gry macie tryb renderowania interfejsu zmiencie go na program a nie wsparcie graficzne

adamlinho24 Partyzant

0
08.11.2012 15:06    #18
w taki o to sposób dzis koncze przygode z FM 13 ;( to smutne i przykre ... gre dostalem w dniu premiery w zeszły piątek i od tej pory nie rozegrałem zadnej rozgrywki :/ bo oczywiscie nie chce sie juz tu powtarzac poraz którys ,ze mam problem z instalowanymi patchami itd,chodzi o mi o skiny nie da rady nic wgrac co chwile wypierd.... mnie na starego skina, na dodatek nie widac atrybutów,odinatalowalem i zainstalowałem gre i steama chyba z 5 razy , nie mam siły sie juz wkurwiac wiec trzeba sobie odpuścic, pozdro dla członków i administratorów forum

felli Partyzant

0
08.11.2012 15:31    #19
niestety dalej nic... :(

Szetela2 Partyzant

0
08.11.2012 15:47    #20
To juz nie jest wasza wina ze wywala nie rozumiem programistow z Sega chyba oni to robia specjalnie najpierw daja gre z bugami zeby piraci sie podenerwowali troche i opoznili wersje pirackie ale dla tych co wydaja na nia pieniadze to jest nie wporzadku za co oni chajs dostaja gra powinna byc kompletna juz od poczatku a jak nie jest nie powinno byc premiery osmieszaja sie tylko zawiodlem sie na 13 czesci ;/ gra sama w sobie jest super ale reszta pozostawia wiele do zyczenia kupie ta gre za jakis miesiac ale szlak mnie trafi do tego czasu czekalem na nia caly rok zapowiedzi swietne wszystko bedzie gotowe zapewniali a tu mamy gotowa gre bledow zamiast football manager powinno w dniu premiery nazywac sie mistake manager i cena okolo 20 zl bo to tak naprawde na poczatku jest wyrzucanie pieniedzy w bloto brawa dla tworcow gry a jest ich od ch.... i co zrobili dla wszystkich mam rade poczekajcie z kupnem tej gry jak dojdzie cena do 60 zl bo na wiecej nie zasluguje.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.